7 stvari koje ženu čine iznimno seksipilnom, a nisu bujne grudi

Srodna slika
Obilježja seksipila nisu samo lijepe grudi, čvrsta stražnjica, duge noge u štiklama. Seksipil je puno širi pojam od toga – energija kojom žena zrači, način razmišljanja, ponašanje prema drugima…Muškarcima je često seksipilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenirku, ali iz nje zrači dostojanstvo, suosjećanje i inteligencija, nego žena opsjednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije uređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.Ovih sedam osobina ženu čine iznimno seksipilnom:1. Samouvjerenost – psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmjeh privući će pažnju i žena, a kamoli ne muškaraca.
2. Ambicioznost – žene koje znaju točno što žele u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim se žele uhvatiti “u koštac”.
3. Strast – o da, strastvena žena muškarca će izluditi jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga tko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.4. Ljubaznost – ova kvaliteta sve je rjeđa u današnjem društvu i zato je jako lijepo vidjeti nekoga tko je suosjećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osjećaju, posebno ako su u njezinoj blizini.
5. Iskrenost – još jedna kvaliteta na koju sve češće ne nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće mijenjati sebe i svoje stavove zbog nikoga, a to što je iskrena pokazuje kako poštuje sugovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.6. Otmjenost – doza otmjenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze s odjećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koji iz nje zrači i to je vrlo privlačno.
7. Inteligencija – ona muškarcu pokazuje da pokraj sebe ima ženu s kojom će uvijek imati tema za razgovor, raspravu, koja će željeti sve vidjeti i o svemu ponešto naučiti. Nema ništa gore nego živjeti s nekime tko ne pokazuje interes baš za ništa, osim za, recimo, kako otići i vratiti se s posla, tračanja drugih ljudi, razmišljanja što pojesti, kako otići u šoping, teretanu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!