Aca Lukas komentarisao Slobu, Kiju i Lunu: Nakon njegovog odgovora se cijeli studio smijao (Video)

Ovaj put je Ognjen Amidžić na svojoj emisiji imao posebne goste, a to su bili Milica Pavlović i Aca Lukas. Pošto svi znamo kakav je Aca, onda nismo mogli niti sumnjati kakav će njegov komentar biti na cijelu situaciju u vezi Slobe, Kije i Lune. Prva na redu je bila Milica, a kada je ona završila sa svojim izlaganjem, onda je došao na red Lukas čiji su odgovor svi jedva čekali.

Lukas je počeo pričati da čak ni tip kao što je on ne može da komentariše cijelu tu situaciju i da je sve to previeš. Dodao je da je sve to nekako degutantno, te je i spomenuo da ne prati Zadrugu toliko, ali sve što on zna mu se do sada ne čini tako dobrim. Aca je rekao da je Kija ušla u Zadrugu valjda da presudi cijelu situaciju.

Milica se ubacila u njegov razgovor tako što je rekla da je sve to što je Aca govorio tačno. Aca je onda upitao Ognjena da li je sada ona ponovo sa svojim mužem, dok je ova druga mala izvisila. Lukas je tada dobio odgovor da nije tako i da su svi izvisili, a onda se Aca pitao da li je to sada počela situacija kada niko nije ni sa kim u tome ljubavnom trouglu.

Aca je dodao da je to odlično i da on misli da bi se trebali spojiti svi zajedno i da bi tada bili kao jedan Trojni savez. Naravno, Aca je sve to govorio na humorističan način i tako je nasmijao cijeli studio. Sada pogledajte u videu kako je to izgledalo i dobro ćete se nasmijati:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *