Ako hoćete da SMRŠATE batalite dijetu: Evo koliko kalorija GUBITE imajući s*ks

Ako hoćete da SMRŠATE batalite dijetu: Evo koliko kalorija GUBITE imajući s*ks

Za savršeno telo bez viška kilograma nije neophodno odlaziti u teretanu ili držati strogu dijetu. Rešenje možete pronaći i u spavaćoj sobi. A takvo rešenje je savršen spoj korisnog i zadovoljstva. Evo koliko kalorija možete izgubiti s*ksom.Zajedno pod tušem – 40 izgubljenih kalorijaNeka deo vašeg treninga postane i tuširanje. Pozovite partnera da vam se pridruži ispod tuša i pružite mu nezaboravno iskustvo. Pored sjajnog provoda, ovo će biti i odličan trening za vaše telo.Deset minuta predigre – 25 izgubljenih kalorija
Ko kaže da je predigra tu samo u službi pukog zadovoljstva? Izljubite ga po celom telu i upotrebite ruke i jezik. Ne žurite, ova vežba daje rezultate tek nakon deset minuta, a nakon toga uživat ćete i u neverovatnom s*ksu.Zajedno pod tušem – 40 izgubljenih kalorijaNeka deo vašeg treninga postane i tuširanje. Pozovite partnera da vam se pridruži ispod tuša i pružite mu nezaboravno iskustvo. Pored sjajnog provoda, ovo će biti i odličan trening za vaše telo.Deset minuta predigre – 25 izgubljenih kalorijaKo kaže da je predigra tu samo u službi pukog zadovoljstva? Izljubite ga po celom telu i upotrebite ruke i jezik. Ne žurite, ova vežba daje rezultate tek nakon deset minuta, a nakon toga uživat ćete i u neverovatnom s*ksu.
10 minuta oralnog seksa – 80 potrošenih kalorijaUsne su najmoćnije oružje, a oralni seks omiljen je kod muškaraca, a ne zaboravite koristiti i ruke za maksimalan učinak.10 minuta oralnog seksa – 80 potrošenih kalorijaUsne su najmoćnije oružje, a oralni seks omiljen je kod muškaraca, a ne zaboravite koristiti i ruke za maksimalan učinak.
Original Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!