ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZNJEŽILA JAVNOST – OVO MI JE NAJVEĆA ŽELJA, ALI SE NEĆE OSTVARITI

Vjenčanje Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović je zakazano za mjesec juni tekuće godine, a uoči svadbe je buduća snaha Lepe Brena javnosti otkrila svoju veliku želju, koja se najvjerovatnije na pjevačicinu žalost neće moći ostvariti.

-Najveća želja bi mi bila kad bi iz kreveta ustao moj djed koji se nalazi u staračkom domu i na moju svadbu došao. Ovo mi je najveća želja, ali neće se moći ostvariti – rekla je mlada pjevačica.

Par sitno broji do dana kad će napokon stati jedno pred drugo i izgovoriti sudbonosno ‘da’.

-Polako jednu po jednu stvar rješavamo – dodaje ona.

-Naše su porodice tu kako bi nam pomogle, a naravno da će naša biti svaka konačna odluka. Najviše nam znači njihova podrška. Tek sam počela o tome razmišljati zato što se sve na brzinu desilo, ali voljela bih najvieš da se lijepo provedu naši prijatelji i porodice i veselo da bude. To je ono o čemu ćemo najviše da brinemo, osim toga da bude sve lijepo osmišljeno kao iz bajke. Za juni je zakazana svadba – otkrila je svojevremeno buduća mlada.

Mada je to kod brojnih parova u inozemstvu pravilo, Aleksandra i njen budući muž nisu o predbračnom ugovoru potpisivali, jer kako kažu, najvažnije je da su oni zajedno.

-Iskreno, nismo o tome ni razmišljali ni pričali, uopšte. Za takve će razgovore zasiguno biti vremena. Trenutno je nama najvažnije da smo zajedno i radujemo se tome što ćemo ozvaničiti svoju ljubav – poručila je Aleksandra kroz osmijeh.

Mada neki smatraju kako je čudno što će 22 godine imati Prijovićeva na dan vjenčanja, ona misli kako za pravu ljubav nije nikad rano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *