Ana Brnabić: Premijerka Srbije više ne izgleda ovako – svoj izgled je totalno promijenila, a sami procijenite kako izgleda

Ana Brnabić nam je svima poznata kao premijerka Srbije, te je ona odlučila promijeniti svoju frizuru što je za mnoge bilo iznenađenje. Kosu je ošišala stepenasto i skratila ju je malo, ali osim toga je i promijenila na sebi par detalja koji nisu ostali nezapaženi od svih medija.

Na frizuri je promijenila razdjeljak kojeg je ovaj put odlučila da prebaci na drugu stranu, te je svoj novi stajling predstavila na zatvaranju Kopaonik biznis foruma koji je u to vrijeme skupio nekih hiljadu učesnika koji su bili spremni da urade sve. U junu 2017. godine je ona postala premijer Vlade Srbije, te je ona zapravo prva žena koja je dobila tu poziciju u historiji Srbije.

Rodila se u Beogradu, a kada je završikla srednju školu, onda se premilai u otišla u Sjedinjene Američke Države gdje je išla na univerzitet i završila fakultet poslovne administracije. Kada je završila fakultet, onda se preselila u Englesku gdje je završila master studije i dobila diplomu za marketing, dok tu nije stala sa širenjem svoga znanja i školovanja.

Ana govori tečno engleski, ali i ruski jezik, te je njena karijera u poslu zaista bogata. Jednom prilikom je radila u Londonu u centru gdje je njen glavni zadatak bio da ona održi kontakt, te da ima interakciju među reformističko nastrojenim strankama za cijelu Srbiju.

Nakon što je završila master studije, onda je donijela odluku da se želi vratiti u Srbiju i početi raditi kao službeik za odnose za javnost na jednom programu koji je tada bio finansiran od strane Evropske Unije. Taj posao je imala samo dva mjeseca, te je poslije toga išla samo dalje sa svojom karijerom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *