SHARE

Gužve su na skoro svim većim saobraćajnicama u gradu

protest zbog cene goriva

Protest zbog poskupljenja benzina, koji je zakazan za 17 časova, doveo je do zatvaranja pojedinih saobraćajnica u celom Beogradu. Petak, popodnevni špic, nervoza zbog vrućine i umora i protest, doveli su do stvaranja izuzetno velikih gužvi na skoro svim gradskim saobraćajnicama u glavnom gradu. Kako Telegraf saznaje, kod Sava centra stoji i Hitna pomoć zaglavljena, sa uključenom rotacijom.

– Plavi most je potpuno blokiran, ne može mu se prići ni sa jedne strane, Gazela je u pravcu ka Dušanovcu takođe blokirana, zaustavljen je automobil nasred mosta i nastao je haos – rekli su iz Žutog taksija.

Tramvajski saobraćaj je u Bulevaru oslobođenja u prekidu, sve stoji od “Franša” do Slavije, a ljudi masovno izlaze iz vozila i nastavljaju peške u oba smera. Ista je situacija i u Ulici Milentija Popovića.

Raskrsnica kod hotela “Hajat”, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Nekoliko desetina vozača parkiralo je svoje automobile nasred Slavije, odmah pored fontane, tako da se u ovom delu grada stvaraju velike gužve, navodi Blic. Tu je nekoliko saobraćajaca, koji pokušavaju da regulišu saobraćaj.

Oko Autokomande sve mili, stvorene su kolone u svim pravcima, a slična situacija je i na Gazeli, ali i kompletnom auto-putu od Tošinog bunara pa sve do Dušanovca.

Do starog dela grada je iz pravca Novog Beograda skoro nemoguće doći. Kilometarske su kolone ka Brankovom mostu.

Novobeogradska strana Brankovog mosta, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

Takođe, na opšte iznenađenje, velike gužve se stvaraju i na auto-putu u pravcu ka beogradskom aerodromu, a teško se prolazi i preko Pančevačkog mosta, pored Beogradskog sajma, Takovskom uzbrdo ka Skupštini Srbije…

Погледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на ТвитеруПогледај слику на Твитеру

Dragana Pećo@DraganaPeco

Vozači na Gazeli u znak zbog cene .

Tu je i audi Vlade RS.

– Pančevački most, Brankov most, Gazela, Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska… Ma sve je danas u haosu, kako one ulice u kojima su svakog dana gužve, tako i ostale – rekli su iz Beogradskog taksija.

Zakrčenje na Novom Beogradu, Foto/Facebook: Jovana Jovanović Kulaš

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here