SHARE


Rachel Joy Piland (30) i njezin suprug Joshua Barry Piland (36) su odbili liječenje svoje kćeri Abigail jer "Bog ne radi greške". Beba je umrla od žutice. Bila je stara samo tri dana.
Par vjerskih fanatika iz Michigana je kazneno prijavljen za nenamjerno ubojstvo. Abigail je rođena 6. veljače. Porodili su je babica i dva pomagača u domu Rachel i Joshue. Curica je prilikom poroda bila zdrava. Kada je babica došla u kontrolu naredni dan beba je imala znakove žutice. Babica je upozorila roditelje da kćer odmah odvezu u bolnicu.
– Rachel Joy Piland je to odbila jer je rekla da "Bog ne radi greške" – rekao je detektiv Peter Scaccia. Idući dan beba nije pravilno jela i počela je povraćati krv. Rachel je stavila bebu pored prozora odjevenu samo u pelenu i upalila je sušilo za kosu kako bi ju grijalo. Bebi je bilo sve gore, a onda je Rachelina majka Rebecca 9. veljače htjela odvesti unuku u bolnicu. Rachel je to odbila i Abigail je tog dana umrla. O smrti bebe policiju je izvijestio Rachelin brat. On ih je nazvao iz Kalifornije. Policija je u kući našla mrtvu bebu i troje odraslih oko nje kako mole. Ustanovljeno je da je beba umrla zbog komplikacija uzrokovanih žuticom. Četiri dana nakon što je Abigail umrla, Rachel je na Facebooku objavila njenu fotografiju i zahvalila prijateljima i rodbini koji su "bili uz njih". Par je uhićen, ali su platili 75.000 dolara jamčevine i suđenje čekaju na slobodi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here