Bolovao je od RAKA PLUĆA i rekli su mu da ima još 18 meseci života. Odlučio je probati OVAJ lek i potpuno ozdravio!

Kancera više nije bilo ni u tragovima!

Bob Berry, 60-godišnjak iz Stockporta je prije 3 godine dobio najgoru moguću dijagnozu. Rekli su mu da boluje od raka pluća koji je bio već u podmukloj fazi i imao je još možda 18 mjeseci života.

Međutim, nedavno je Bob saznao prelijepu vijest, njegovo tijelo se u potpunosti izlječilo od raka. Njegovo ozdravljenje je omogućilo novo eksperimentalno liječenje koje je još u fazi kliničkog ispitivanja.

“Prije otprilike 3 godine počeo sam da osjećam jaku bol u ramenu. Ljekari su otkrili da bolujem od kancera na plućima koji je hitno morao biti uklonjen.

Daljne pretrage su pokazale da se rak proširio i na limfni čvor a pošto moje tijelo nije odgovaralo na hemoterapiju rekli su mi da imam još 18 mjeseci života”, rekao je Bob koji se iz očaja odlučio za eksperimentalno kliničko ispitivanje.

Danas je veoma zahvalan na ukazanoj prilici a njegovim liječenjem sa ovim lijekom koji još uvijek nema naziv zadovoljan je i dr. Mathew Krebs koji je vodio njegovo liječenje.

“Tumora više nema ni u tragovima. Na nama je sada da nastavimo pratiti dešavanja u njegovom tijelu. Puno je još posla pred nama prije nego dođemo do zaključka da ovaj lijek može pomoći pacijentima poput Boba.

Rak je kompleksna bolest i ne reaguju svi ljudi isto na identičnu terapiju,” oprezno govori Krebs.

(noveideje.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *