SHARE

Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta – kaže Sandra

“Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni – MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja… Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji… Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu!” – izjavio je pre nekoliko dana prozvao koleginicu Sandru Prodanović, odnosno Sandru Afriku.

Iako je Sandra neko ko se trudi da izbegava estradne okršaje, na Šakove reči nije htela da ostane ravnodušna, pa mu je odgovorila rekavši baš sve što misli.

 Videla sam šta je izjavio i, moram da vam kažem, to mu nije prvi put. Gledala sam snimak jos jedne slične izjave. Stvarno ne razumem šta ja i moje kolege MC, smetamo nekome? Ko gubi, ima pravo da se ljuti! – počela je Afrika.

Sandra Afrika, Foto: Telegraf

 Verovatno, da je zadnjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu! Pozdrav iz Beča, gde sam upravo dobila nagradu za najtraženiju pevačicu u dijaspori – poručila je Afrika.

– Moj uspeh ga boli izgleda baš, baš puno, ali ne znam zbog čega. Nikada u životu ga nisam uzela u usta. Ponavljam, ko gubi ima pravo da se ljuti – zaključila je Sandra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here