DA LI SE SJEĆATE PRIČE O DJEČAKU KOJI JE POSTAO OTAC S 13 GODINA? Desio se JEZIV OBRT!


Prije devet godina, tadašnji trinaestogodišnjak Alfi Paten, postao je otac, što je zaprepastilo čitavu planetu. Tada se porodila djevojka Šantel Stedmen, a u tom trenutku imala je svega 15 godina.
– To je bilo ludo vrijeme. Samo to što sam držao Mejsi u rukama po prvi put bilo je nevjerovatno. Previše sam bio neiskusan, ali mi se dopalo dok sam je držao i odmah je zavolio – rekao je Alfi.
Novinari su opkolili njegovu kuću, nisu ga puštali da “diše” mjesecima, a njegova majka je bila očajna i nesigurna u cijelu priču, pa je riješila da sve provjeri.
Odvela ga je na test očinstva, a tada se pokazalo da Alfi nije otac, te da je jedna od najbombastičnijih vesti u historiji Britanije laž!
– Plakao sam danima i jedva napuštao svoju sobu. Situacija je dodatno pogoršana, jer nisam nikada više vidio Mejsi zato što su se Šantel i njena porodica preselili čim su saznali da ja nisam otac – govori nakon svega Alfi.
Poslije čitavog haosa saznalo se da je majka djevojčice ustvari imala odnose sa drugim trinaestogodišnjakom po imenu Tajler koji je živio u komšiluku.
Alfi je danas zadovoljan svojim životom, i na kraju svega kako on kaže, srećan što nije otac.
Ne razmišlja o očinstvu, makar ne još neko vrijeme.
Izvor: Espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *