SHARE

Numerolozi vjeruju da su naš karakter i sudbina uvelike određeni brojem, odnosno datumom kada smo rođeni. Dan rođenja neke osobe govori o njenoj osobnosti jer svi se ljudi ne rađaju točno devet mjeseci nakon začeća. Možda baš tih nekoliko dana preranog ili prekasnog rođenja određuje čovjekov karakter. Pronađite svoj dan rođenja u mjesecu i provjerite ima li istine u opisu vaše osobnosti i kakvu su sudbinu za vas namijenili brojevi…

1.-15.

1. u mjesecu

Rođeni prvog dana u bilo kojem mjesecu u godini mogu se lako nametnuti svojoj okolini i postati slavni, te biti zapamćeni po svojim dobrim i lošim djelima. Ovim se ljudima pruža prilika da ostave trag za sobom, oni lako napreduju u svim područjima i postaju vođe, a najviše uspjeha mogu imati u društvenim poslovima.

Imate talent za samostalno djelovanje, originalni ste i kreativni, praktični i uporni, logično zaključujete i razumno se ponašate. Puno ćete postići ako u životu budete usklađeni sa svojom okolinom, ako izbjegavate sebičnost, tvrdoglavost, bezosjećajnost i beskrupuloznost, te ako vam cilj ne bude želja da dominirate i da sve bude po vašem. Izbjegavajte samoljublje. Previše visoko mišljenje o sebi ne donosi nikakvu vrijednost, a oni koji uvijek mislite da su u pravu, često krivo postupaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here