DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Strelcu moguće komplikacije na poslu

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete doneti neku odluku koja može biti veoma važna za vašu karijeru u budućnosti. Pred vama je dan koji može biti od ključne važnosti za dalja dešavanja.

LJUBAV: Mogući su veći problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrudite se da ne pravite ljubomorne scene bez prevelikog povoda ili ćete imati dosta žučne svađe.

ZDRAVLJE: Prijaće vam opuštanje sa prijateljima. Dajte sebi malo oduška. Potrebno je da nađete neki način da se oslobodite napetosti koja se nakupila u vama zbog napornog stila života.

BIK

POSAO: Moguće je da je vaše poslovno okruženje negativno nastrojeno i da ste pod velikim stresom zbog toga. Samo gledate kako da što pre odete sa posla. Možda je vreme da menjate radno mesto.

LJUBAV: Imate probleme u emotivnoj vezi. Niste sigurni koji je pristup najbolji kako biste mogli partneru da pokažete kako se osećate. Deluje vam da su svi vaši pokušaji uzalud.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su mogući jer funkcionišete pod velikim pritiskom i samim tim niste baš u svom elementu. Moguće je da vam je zbog stresa i probava usporena.

BLIZANCI

POSAO: Pokušavate da pronađete rešenje za neki problem koji vam se pojavio na polju posla sasvim iznenada. Možete da se nadate srećnim okolnostima u poslednji čas.

LJUBAV: Partner vas dobro poznaje i prepoznaje sve vaše signale. Potrebno vam je malo više vremena koje ćete provesti zajedno bez ometanja. Današnji dan vam je generalno povoljan.

ZDRAVLJE: Osetljivi sinusi bi mogli da vam stvaraju manje probleme i neprijatnosti. Mogući su i bolovi u glavi, pogotovo u čeonom predelu. Posavetujte se sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Obratite pažnju na priče koje budete čuli u poslovnom okruženju. Iako možda deluje da je nešto od toga nedovoljno realno, lako se može desiti da ipak dođe do realizacije.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma prijatne trenutke sa osobom koju volite. Pred vama je veoma zanimljiv dan za emotivno polje. Ukoliko ste sami očekuje vas novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa krvnom slikom. Povedite računa o tome da unos gvožđa kod vas bude veći. Takođe, mogući su manji problemi vezani za malaksalost pa se pazite.

LAV

POSAO: Nije preterano povoljan trenutak za novi kredit, pa povedite računa da se ne zadužujete ako nemate preveliku potrebu za tim. Pokušajte malo da smanjite svoje troškove.

LJUBAV: Moguće je da vam je potrebno dosta vremena da oprostite neke stvari koje je vaš partner u prošlosti uradio. Osećate neku dozu ogorčenosti ali i potrebu da vratite milo za drago.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje danas jer su mogući novi zdravstveni problemi. Generalno imate manjak energije i možete da budete prilično osetljivi pa je važno da odmarate.

DEVICA

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u svoje poslovno okruženje, pa iz tog razloga većinu svojih planova zadržavate za sebe. Rešili ste da ćutie i da diskretno radite svoj posao.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite stabilnost na emotivnom planu. Potrebno vam je još neko vreme da biste shvatili šta zapravo želite. Moguće je da za sada ne možete da se odlučite između dve osobe.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijskim reakcijama. Izbegavajte rizičnu grupu namirnica ili hranu u čiji sastav niste sigurni. Pred vama nije baš dobar dan za zdravlje.

VAGA

POSAO: Bićete preopterećeni poslom. Pred vama je poprilično težak dan. Potrudite se da ne naprežete više od onoga što je neophodno. Izbegavajte bilo kakve prezahtevne poslove.

LJUBAV: Moguće je da imate neke nesporazume u komunikaciji sa voljenom osobom. Važno je da ih ne zanemarujete i da se na vreme posvetite ešavanju problema i otvorenom razgovoru.

ZDRAVLJE: Nije preterano povoljan dan za vaše zdravstveno stanje pogotovo ako već imate neke probleme na tom polju. Posetite lekara radi redovne kontrole- za svaki slučaj.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete srećne okolnosti kroz koje ćete doći do pozitivnih poslovnih rezultata. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti veoma aktivni na poslovnom planu.

LJUBAV: Teško vam je da donesete bilo kakvu odluku. Smatrate da bi voljena osoba trebala da načini neke korake umesto vas… Ipak, tako neće biti dok vi ne budete učestvovali u zajedničkim promenama.

ZDRAVLJE: Generalno vas očekuje dobro stanje na polju zdravlja, nema naznaka za nove probleme. Imate puno energije u sebi i osećate se sasvim solidno. Nema razloga za brigu.

STRELAC

POSAO: Na polju privatnog posla su moguće komplikacije, pa povedite računa da od malog problema ne napravite veliki. Očekuje vas dan u kojem su moguće brojne komplikacije.

LJUBAV: Pokušajte da izbegnete svađe sa voljenom osobom. Moguće je da prepirkama zaista ništa ne možete da postignete. Pokušajte da kontrolišete svoje nagle reakcije i komunikaciji sa njom.

ZDRAVLJE: Osetljiva bešika i mokraćni putevi su naglašeni kod vas pa su mogući problemi sa prehladom ali i sa nekim infekcijama. Važno je da pazite na svoje zdravlje sada.

JARAC

POSAO: Nemojte da verujete svemu što čujete danas. Gledajte svoja posla i nemojte da se opterećujete tračevima i glasinama. Moguće je da neko namerno pokušava da vas obmane.

LJUBAV: Moguće je da ćete od voljene osobe dobiti neki vid potvrde njene ljubavi. Očekuje vas povoljan period u kojem ćete se uveriti u njene iskrene namere za zajedničku budućnost.

ZDRAVLJE: Moguće su respiratorne infekcije. Povedite računa jer je imunitet kod vas sada prilično oslabljen. Povećajte unos vitamina, tečnosti, odmarajte i nemojte da se naprežete.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da izađete iz dugova koji su vas opterećivali neko duže vreme. Konačno imate osećaj da ste prodisali i da su vam svi problemi isparili…

LJUBAV: Nije vam lako da pronađete osobu koja vam odgovara po svim parametrima. Pred vama je faza u kojoj ćete dugo tragati za onom pravom… A u međuvremenu su moguće brojne avanture…

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom režimu ishrane. U ovom periodu možete da budete skloni gojenju pa je važno da ni u čemu ne preterujete i da se klonite preteranog unosa ugljenih hidrata.

RIBE

POSAO: Preporuka je da se danas pozabavite samo rutinskim obavezama i da ne iskačete preterano iz svakodnevnog poslovnog šablona. Nemojte da rizikujete jer vas očekuje gubitak.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, mogući su manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom zbog mešanja sa strane. Moguće je da vam je jako teško da se distancirate od nekog člana porodice.

ZDRAVLJE: Izbegavajte bilo kakvo nerviranje danas jer su mogući problemi sa visokim pritiskom. Generalno ste osetljivi danas i nije vam dobar dan pa su moguće razne smetnje.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *