Dobio sina i najavio slavlje komšiluku: Zbog onoga što je pisalo na kraju poruke ćete pocrvenjeti od smijeha

Kada biste ustali ujutru i onako pospani krenuli na posao, te prolazite kroz hodnik vaše zgrade i onda pogledate ovakvu poruku od komšije, a kako onda da se dobro ne nasmijete? Život u zgradi nije nikako lagan, a najviše zbog toga što zahtjeva da svi stanari budu kolegijlni i ravnopravi jedni prema drugima.

Takav život u zgradi zahtjeva dosta tolerancije, a svi komšija će sigurno cijeniti kada najavite da ćete dovesti majstora. Pogotovo će cijeniti kada najavite da se slavi rođenje djeteta, kao što je bilo u ovom slučaju. Ipak, ovaj komšija je u cijeloj toj svojoj proslavi rođenja sina, otiša jedan korak dalje, što je i veliki razlog zbog čega njegova poruka obilazi region, a pogledajte ispod kako je glasila ta poruka:

Kao što možete sami da pogledate, ova poruka je zaista nešto drugačije nego što smo navikli. U zgradi viđamo neke jednostavne poruke koje samo pročitamo i nastavimo dalje, te zaboravimo totalno na njih. Ova poruka se totalno razlikovala jer svako ko ju je pročitao se dobro nasmijao i nije je zaboravio tako brzo.

Komšija je najavio svim ostalim komšijama da je dobio sina, a zbog toga se sve to moralo i proslaviti. Tada je zamolio za razumijevanje jer je rekao da će biti više glasan nego onda kada je pravio, te je spomenuo kako su ga tada svi čuli. Na kraju se zahvalio svima i rekao da slobodno svrate. Nije trebalo drugo vremena kako bi neko uslikao ovu poruku i postavio je na društvene mreže kako bi se i ostali dobro nasmijali.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *