DOK JE GLEDAO TV ČUO JE ČUDNE ZVUKOVE U ZIDOVIMA: KADA SU STIGLI SPASIOCI, NJEGOV SE ŽIVOT ZAUVIJEK PROMIJENIO (VIDEO)

Kada je čovjek prislonio svoje uho na zid, on se uplašio još više, pošto je čudan zvuk režanja i siktanja dopirao baš iz njegovog zida u njegovom domu…

”Ja sam od velikog straha skočio po strani” rekao je Sudbang koji je odmah nakon što je shvatio da se dešava nešto čudno, zvao spasilačnu službu. Kada su spacioci došli, odmah su počeli da razbijaju zid i na mjestu odakle je dolazio taj zvuk. Ono što su pronašli unutra šokiralo je sve prisutne, tada je Sudbang shvatio da mu se život promijenio.

”Ja se uošte ne bojim zmije koja je bila zaglavljena u zidu ali je moglo da se desi nešto mnogo ore. Da je, primjerice, ona otišla u plafon, pa mogla je da padne sva na mene dok sam ja spavao” izjavio je on.

”Moj se život promijenio, ja sam mnogo razočaran što ću sada morati da popravljam cijelu kuću, ali bolje i to nego da mi se tolika zmija mjesecima sakriva po kući” rekao je Somači Sudbang.

Spasioc Bang Sem je izjavio kako je zid veoma čudno i neobično mjesto gdje se može da pronađe neka zmija. On je također izjavio kako je piton sigurno htjeo da se sakrije od kiše ili opasnosti napolju. Zmiju koju su uhvatili, Piton, nije ubijen nego je pušten nazad u prirodu. Pitoni i mnoge druge vrste zmija nisu toliko rijetke na Tajlandu i one se često mogu da pronađu u raznim odvodima, cijevima, stablima drveća, žbunju i šiblju.

Cijeli prilog i dešavanje možete da pogledate u klipu ispod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *