Dušica Jakovljević žestoko isprozivala Šaćirija i Džaku nakon skandaloznog ponašanja na utakmici protiv Srbije! (FOTO)

Dušica je poznata kao vatreni navijač, a potez fudbalera poreklom sa Kosova razbesneo ju je

Švajcarski fudbalski reprezentivci poreklom sa Kosmeta, Granit Džaka i Ðerdan Šaćiri, razbesneli su Srbiju proslavljanjem golova na “albanski način”, tako što su rukama formirali albanskog dvoglavog orla.

Šaćiri je u kopačkama sa zastavom tzv. Kosova igrao i provocirao srpske fudbalere, započeo “šou”, da bi mu se nakon toga pridružio i Džaka koji je, kada je dao drugi gol, učinio isto što i Šaćiri.

Društvene mreže “zapalile” su se nakon skandaloznog ponašanja ovih sportista na terenu, a jedna od onih koje vole sport i često su na tribinama oglasila se i javno ismejala Granita i Đerdana.

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević na Instagramu je objavila njihove slike, ali je Šaćiriju preko lica nalepila pogrdan stiker, uz sledeću poruku:

– Džaba što igraš u dresu za Švajcarce, i dalje si malo šiptarsko go*ance!

Dušica prozvala švajcarske reprezentativce, Printskrin: Instagram/dusicajakovljevic

Ina,e pomenuta dva fudbalera nakon utakmice rekli su da način na koji su proslavili golove na utakmici sa Srbijom na Mundijalu nije bila provokacija, a Džaka je dodao da je to bila poruka i pobeda za njegovu porodicu, u Švajcarskoj, Albaniji i na Kosovu.

– To su bile čiste emocije. Ovo je za mene bila posebna utakmica. Za moju porodicu u Švajcarskoj, ali i za onu iz Albanije i sa Kosova. Ovo je pobeda za njih, uvek su mi pružali podršku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakcije – rekao je Džaka za švajcarske medije.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *