FARMER JE ISKOPAO KACU ZA KUPUS I U NJOJ NAŠAO 600 MILIONA: Kad je saznao kome pripada novac šokirao se!

Ovaj farmer nije ni sanjao da će postati bogat. On je kopajući na njivi pronašao plavu kacu za kiseljenje kupusa, akada je otvorio šokirao se.

Hose Marijan Kartolos, šesdesetpetogodišnji farmer pronašao je u tom buretu 600 miliona dolara. Kako je dozvolu za rad na toj farmi dobio od kolumbijske države nije mogao da zadrži novac, koji je zaplenila kolumbijska vlada.

Kolumbijska vlada osokoljena ovim otkrićem, uputila je javni poziv svim zemljoradnicima da što pažljivije okopavaju svoje njive jer vjeruju prema nekim informacijama da ovakvih plavih kaca za kupus ima još u Kolumbiji.

Navodno, kako navodi sama vlada, ovakve kace pripadaju čuvenom Pablu Eskobaru, kralju kokaina i jednom od najvećih mafijaša u svjetskoj istoriji.

Još uvijek nije jasno šta će biti sa novcem, ali mnogi spekulišu da Hoseu neće biti dozvoljeno da zadrži novac, ali će novac najvjerovatnije ostati u Kolumbiji i biće iskorišćen za finansiranje socijalne i ekonomske programe koji pomažu onima u siromaštvu.

Vjeruje se da će ova vijest pokrenuti novu „zlatnu groznicu“, i da će ljudi ići po kolumbijskim selima sa eho sirenom i svom vrstom opreme za skeniranje tla, u potrazi za nekom od Eskobarovih jama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *