FENOMENALNI TRIK ZBOG KOJEG MOJE KUPATILO MIRIŠE VEĆ DANIMA: ZAŠTO OVO NISAM SAZNALA PRIJE

Želja svakog ukućana i vrijedne domaćice jeste da imamo lijepo i mirisno kupatilo. No, kako bi smo postigli taj cilj ne moramo uvijek da koristimo neke hemijske preparate, nego jedan veoma jednostavan trik.

Radi se o jednom prirodnom načinu. Inače, nije baš preporučljivo da se koriste osvježivači vazduha jer su oni puni štetnih hemikalija. Svjesni smo da želimo da vaš dom miriše lijepo ali zaist anije neophodno da koristite hemijske osježivače. Možete umjesto toga uzeti eterična ulje i pomješati ih sa vodom u špric boci i pošpridcati u vašem domu. Možete koristiti i eterično ulje lavande ili mente koji će ukolniti sv eneugodne mirise a pored toga će također da otjera sve insekte i miševe iz vašeg doma. To je mnogo zdravije, jeftinije i bolje.

Kako biste dobili pedivan i ugodan miris u kupaonici, dobro će vam doći ovaj trik. Velike su mogućnosti da niste čuli za njega, ali je vrlo jednostavno i dobro. Sve što treba da uradite jeste da uzmete rolnu papira i da ukapate nekoliko kapi na unutrašnjoj strani papira, ne previše kapi. Kako budete odmotavali, predivan miris će se širiti po prostoriji. Oov je vrlo jednostavno i jeftino. Možemo uvijek pronaći brojne, alternativne trikove koji nam mogu biti itekako od pomoći, zar ne? Šta kažete na taj trik, ko kaže da nam uvijek trebaju neke hemikalije za riješavanje problema? Trebate se okrenuti malo prirodninim metodama.

Mnogo smo uta u našim postovima donosilo ove kreativne trikove koji vam mogu poslužiti u domaćinstvu a većina njih se svodi na prirodne sastojke koje sigurno već imate u svome domu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *