HOROSKOP ZA 16. MART: Za Raka nisu preporučljivi rizici na poslu

OVAN

POSAO: Moguće su manje nestabilnosti na vašem polju finansija. Imaćete neke troškove ali ne bi trebalo da bude većih problema. Samo se potudite da ne ulazote u veća zaduženja.

LJUBAV: Osećate veoma jaku povezanost i bliskost sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je mogućnost za početak strastvene veze. Otvoreno pokažite svoje emocije, nemate šta da skrivate.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti i svežih namirnica, voća i povrća. Vašem telu je potrebna bolja i zdravija ishrana. Smanjite unos slatkiša, alkohola, cigareta. Pokušajte da menjate navike.

BIK

POSAO: Možete da prekinete neku poslovnu saradnju kojom niste zadovoljni. Aspekti generalno nisu loši za vaš posao. Pokrenite se maksimalno i imaćete dobre rezultate jako brzo.

LJUBAV: Moguće je da imate manje probleme sa svojim partnerom zbog ljubomore koja je prenaglašena. Probajte da smirite situaciju. Razgovarajte o svemu i pokušajte da budete fleksibilniji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima sa osetljivim desnima i zubima. Ukoliko primetite bilo kakve probleme, na vreme se javite svom stomatologu radi kontrole i pregleda.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza. Moguće je da ćete imati prilično naporan dan. Potrudite se da ne stvarate tenziju sebi i drugima i da poslove rešavate korak, po korak.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom koja je rođena u vodenom znaku. Možete da se nadate intrigantnoj avanturi. Ako već imate partnera, očekuju vas manje razmirice.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta bi mogao da vam se desi tokom današnjeg dana, pa budite opretni. Povećajte unos vitamina, odmarajte i posetite lekara ako budete imali neke simptome.

RAK

POSAO: Ne preporučuju vam se veći rizici kada je u pitanju polje novca. Ne biste trebali da imate preterano važna poslovna dešavanja danas. Možete da očekujete generalno miran tempo ako vi ne budete stvarali probleme.

LJUBAV: Nova ljubav vam se pojavljuje u životu i konačno ste spremni da date sve od sebe kako biste se oslobodili tereta prošlosti i kako bi nastavili napred! Očekuju vas jako lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i dobrog raspoloženja. Pred vama je dobar dan, nećete imati veće smetnje na polju zdravlja. Jedino pazite na osetljiv želudac koji bi mogao malo da vas muči.

LAV

POSAO: Moguće je da se bavite pitanjima porodične imovine ili ste zauzeti nekim stvarima oko papirologije. U svakom slučaju, možete da očekujete da ćete sve po tom pitanju završiti na pozitivan način.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva situacija sa bračnim partnerom. Možete da očekujete veoma strastveno veče i popodne. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas lepo poznanstvo sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da odete na redovnu kontrolu za svaki slučaj. Pogotovo ako duže vreme niste bili kod lekara, moguće je da su se pojavili neki manji problemi na ovom polju.

DEVICA

POSAO: Moguće je da delujete nekako negativno nastrojeni u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Pokažite im da nemate loše namere. Jako je važno da ne ulazite u nove konflikte.

LJUBAV: Otvoreno flertujete sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da se upustite u burnu i zanimljivu avanturu! Možete da očekujete zanimljiv dan pun novih uzbuđenja i lepih dešavanja.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su naglašeni, skloni ste virusnim infekcijama, kao i problemima sa bakterijama pa bi bilo dobro da se sa lekarom posavetujete. Izbegevajte hladno i gazirano.

VAGA

POSAO: Očekuje vas smanjenje zarade ili neke manje komplikacije na poslovnom planu. Potrudite se da se ne nervirate previše. Loš period će proći a do tada je važno da budete strpljivi.

LJUBAV: Ne osećate emocije koje ste mislili da ćete imati. Zbunjeni ste. Moguće je da vam trenutni partner ipak ne odgovara. Pred vama je period u kojem ćete smišljati najbezbolniji način za prekid.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Moguće je da ste počeli da preterujete sa unosom brze hrane, a da toga niste ni svesni. Treba vam više domaće, kuvane hrane ali i svežih namirnica.

ŠKORPIJA

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i lako možete doneti pogrešnu odluku. Očekuje vas prilično naporan dan. Potrudite se da se malo distancirate od cele te situacije i da nađete drugačiju perspektivu.

LJUBAV: Skloni ste svađama sa voljenom osobom. Smatrate da je vaša sujeta povređena, a takve stvari ne praštate lako. Moguće je da sada nastupa period dugog ćutanja ili neprijateljstva.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i više sna. Potrudite se da nađete više vremena kako biste mogli da se naspavate i da napunite svoje baterije. Nije vam povoljan dan za bilo kakvu veću aktivnost.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste opterećeni nekim crnim mislima. Pokušajte ipak da izvučete pozitivnu pouku iz svake situacije. Na svim greškama iz prošlosti možete dosta da naučite.

LJUBAV: Deluje vam da vaša trenutna veza ne vodi nikuda. Polako se usmeravate na neka nova poznanstva. Moguće je da će vam se pojaviti veoma zanimljiva osoba rođena u znaku Riba.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Takođe, imate naglašen predeo osetljiv nogu i kolena, pa se pazite, pogotovo ako ste već u tom delu imali neke probleme ili povrede od ranije.

JARAC

POSAO: Niste dovoljno sigurni u sposobnosti svojih saradnika, pa svaki posao koji obave proveravate po više puta. Moguće je da generalno malo poverenja dajete ljudima oko sebe.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv predlog za ljubavnu vezu. Moguće je da ipak niste spremni odmah da odgovorite. Treba vam neko vreme da razmislite, a potajno ćekate još jednu osobu da vam se javi.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Nema naznaka za bilo kakve probleme kod vas danas. Raspoloženi ste i posvećeni sebi, u svojoj koži se osećate odlično! Nemate ni jedan razlog za brigu.

VODOLIJA

POSAO: Manji nesporazumi sa nadređenima mogu da obeleže ovaj poslovni dan. Nemojte da gajite preterano velika očekivanja od posla danas jer se može desiti da se razočarate.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja deluje veoma misteriozno. Pokazaćete joj posebnu pažnju jer želite da se pored vas oseća kao da je jedina na svetu!

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima je moguća kod vas kao i generalno problemi sa kičmom, pa povedite računa o tome. Prijale bi vam vežbe istezanja. Posavetujte se sa fizioterapeutom.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete ostvariti ono što ste imali u planu, pogotovo ako se radilo o nekim poslovima vezanim za inostranstvo. Ipak, ne treba da se nervirate jer će se i nove mogućnosti otvoriti.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da ste preterano slobodni u kontaktu sa suprotnim polom i da je ne poštujete. Moguće je da nakon burnih svađa želite pomirenje ali i da ne znate kako da dođete do toga.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i sve poroke generalno. Potrudite se da zadržite zdrav i trezan razum, da budete okrenuti traženju unutrašnjeg mira i nađite način da se drugačije izborite sa problemima.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *