HOROSKOP ZA 17. APRIL

OVAN

POSAO: Prilično ste zabrinuti zbog oscilacija koje vam se dešavaju na polju novca. Pokušajte da ne brinete previše i da ne stvarate sebi osećaj panike jer na taj način samo pogoršavate situaciju.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan za emotivno polje. Moguće je da će se pojaviti nov udvarač koji je veoma zainteresovan od vas. Neće odustati dok ne budete pristali makar na piće.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos slatkiša, mogući su problemi sa šećerom kod vas u narednom periodu. Pazite na svoje zdravlje. Potrudite se da maksimalno regulišete svoju ishranu.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan, pa nemojte da ulazite u nova veća ulaganja ili da rizikujete u bilo kom smislu. Bavite se osnovnim poslovima i obavezama koje ne zahtevaju veći trud.

LJUBAV: Voljena osoba deluje prilično zatvoreno i smeta vam takav stav kod nje. Pokušaćete da joj objasnite zašto to nije dobro za vašu vezu. Ako ste slobodni još nema promena kod vas.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima su naglašeni, u vidu pojave peska ili kamena. Pred vama je faza u kojoj se tegobe mogu vraćati i obnavljati pa je najbolje da se posavetujete sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Primećujete neke neobične promene u radnom okruženju i niste sasvim sigurni ko je sve to pokrenuo. Moguće je da vam smeta što se neke stvari dešavaju van vašeg uticaja.

LJUBAV: Monotonija vam nikada nije prijala, jer to jednostavno nije u vašem stilu. Potrebne su vam neke emotivne promene. Stanje sa partnerom polako počinje da vas guši.

ZDRAVLJE: Podložni ste novim problemima na poju zdravlja jer ste veoma osetljivi. Bilo bi dobro da posetite lekara i da uradite sve redovne nalaze kako bi ustanovili o čemu je tačno reč.

RAK

POSAO: Nije preporučljivo da se danas bavite preterano važnim stvarima. Ostavite bitne odluke za neki bolji period. Za sada se posvetite konkretnim rešavanjem spornih stvari na manjem nivou.

LJUBAV: Moguće su velike promene na polju ljubavi. Nakon današnjeg dana dosta toga neće ostati isto kao što je bilo do sada. Sve ono što ste mislili, ispostaviće se kao sasvim drugačije.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom, aritmijom, srcem i nekim promenama vezanim za kardiovaskularni sistem. Obavezno se javite lekaru radi redovnog pregleda.

LAV

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, preporuka je da danas napravite malu pauzu. Nije momenat za dodatna opterećenja. Moguće je da ćete neke probleme preuveličati.

LJUBAV: Emocije su vam prilično nestabilne, pa na neki način patite zbog toga. Čeznete za partnerom na kog biste mogli da se oslonite. U nedostatku boljeg, idealizujete bivšeg.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv tokom današnjeg dana. Generalno je ceo predeo abdomena prikazan kao slaba tačka danas.

DEVICA

POSAO: Moguće je da će vam se odložiti neki planovi koje ste imali ali to nećete doživeti kao neki veliki problem. Lako ćete se reorganizovati i naći način da sredite sve poslove.

LJUBAV: Promenite svoj pristup u komunikaciji sa partnerom i budite malo jasniji. Ponekad ne umete da istaknete poentu na pravi način. Zbog vašeg stava često imate nepotrebne konflikte.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas pa o tome treba da vodite računa. Mogući su problemi vezani za kašalj, pluća, bronhije, sinuse. Posetite lekara.

VAGA

POSAO: Pred vama je dan koji neće biti naročito povoljan za poslovno polje, pa se potrudite da budete spremni na neka manja razočarenja. Sve što se desi sada ne mora da bude krajnji ishod.

LJUBAV: Zbunjeni ste i ne znate šta vaš partner tačno misli i oseća. Plašite se da možda više niste na istim talasnim dužinama. Pred vama je faza u kojoj ćete intezivno razmišljati o prekidu.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni su naglašeni kod vas a bi bilo dobro da se obratite svom stomatologu. Osim toga nema većih problema sa zdravljem, generalno se solidno osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete lako da napravite grešku tokom današnjeg dana. Koncentracija vam trenutno nije jača strana. Potrudite se da obavljate poslove jedan po jedan, da ne rasipate energiju na više strana.

LJUBAV: Moguće je da vas hvata nostalgija i da ste prilično opterećeni dešavanjima iz prošlosti. Ukoliko se javi bivši partner lako ćete mu pasti u zagrljaj ponovo. Dosta toga vas vezuje.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati malo više sna i opuštanja. Nije povoljan dan za naprezanje ili preteranu fizičku aktivnost. Posvetite se sebi i odmarajte, slušajte omiljenu muziku itd.

STRELAC

POSAO: Pazite šta potpisujete danas. Nije vam povoljan period za sklapanje novih ugovora i dogovora. Lako biste mogli da napravite grešku ili da uđete u posao kojim ćete biti razočarani.

LJUBAV: Moguće je da ste najviše vi zaslužni za tenziju koja postoji u vašoj emotivnoj vezi. Smanjite nevozu. Potrudite se da neke stvari sagledate iz malo drugačijeg ugla.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Imate višak energije i lako ulazite u konflikte, a potrebno vam je praženjenje na drugoj strani. Bavljenje sportom je uvek dobra opcija.

JARAC

POSAO: Potrebna vam je nova poslovna prilika u kojoj biste mogli da dokažete svoje sposobnosti. Imate veliku želju za napredovanjem ali vam se čini da drugi nemaju sluha za to.

LJUBAV: Moguće je da će vam se desiti neka nova ljubavna avantura. Pred vama je veoma zanimljiv dan na polju flerta. Dopada vam se osoba koja deluje veoma šarmantno.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid rekreacije, boravak u prirodi, druženje sa prijateljima ili neki izlet van grada. Potrebne su vam aktivnosti koje vam popravljaju raspoloženje i energiju.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pomoć od svojih saradnika sa kojima generalno imate dobar odnos. Pred vama je povoljan dan. Nadajte se pozitivnom ishodu i uspećete da ga ostvarite.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja je rođena u nekom vodenom znaku. Pred vama su romantična dešavanja. Ako već imate partnera uspećete da rešite neke nesuglasice.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove na svoju ruku i generalno se čuvajte danas. I u saobraćaju budite oprezni. Potrudite se da budete maksimalno skoncentrisani u svakom trenutku.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete nova poznanstva koja će vam biti od velikog značaja za buduće poteze u vašoj karijeri. Od poslovnih kontakata vam najviše zavisi razvoj situacije.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom u koju ste nekada bili zaljubljeni. Pokazaćete joj da emocije i dalje postoje. Pred vama je prilika da ostvarite pomirenje.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor, preterano ste se naprezali u prethodnom periodu i to sada polako uzima svoj danak. Nemate više dovoljno energije i treba vam neko vreme da se regenerišete.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *