HOROSKOP ZA 17. MART: Bik se oseća jako dobro u radnom okruženju

OVAN

POSAO: Povoljan dan kada je u pitanju posao, ne biste trebali da imate bilo kakve nelagodnosti na ovom planu. Uživajte u prvom danu vikenda i nemojte da se opterećujete sa bilo čim sada.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni dolaze do poznanstva na nekom javnom mestu. Pred vama je generalno dobar dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Prija vam kada redovno trenirate, kada se bavite sportom i najbolje se osećate kada ste aktivni. Možete da očekujete sasvim dobar dan za rekreaciju i hobije.

BIK

POSAO: Osećate se jako dobro u radnom okruženju. Može se reći da vladate situacijom i da vam nema premca. Imate dobar odnos sa svojim kolegama i nadređenima i generalno ste zadovoljni.

LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu koja može biti rođena u nekom vazdušnom znaku. Pred vama je niz zanimljivih dešavanja. Ukoliko se radi o Vagi, možete da očekujete zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta pa povedite računa o tome, povećajte unos vitamina i malo više murujte. Sada vam je potrebno više sna. Potrudite se da ugodite sebi i svojim potrebama danas.

BLIZANCI

POSAO: Imate više slobodnog vremena nego što ste očekivali. Možete da se nadate veoma opuštenoj situaciji na ovom planu. Vikend je za vas počeo jako dobro i posvećeni ste samo tome da se opustite.

LJUBAV: Izuzetno povoljan dan je pred vama. Dolaze vam nova dešavanaja i promene na polju ljubavi. Uživajte u svemu što vas očekuje sa voljenom osobom, koja je za vas pripremila neko lepo iznenađenje.

ZDRAVLJE: Bez problema sa zdravljem kod vas. Osećate se sasvim dobro, imate dovoljno energije i lako rešavate sve eventualne manje tegobe od ranije. Posvetite se vama dragim ljudima.

RAK

POSAO: Uspećete da ostvarite planove koje ste imali. Možete da se nadate uspehu. Još jednom ćete uspeti da dokažete koliko vredite. Pred vama je odlična faza u kojoj ćete mnogo toga postići.

LJUBAV: Odlično se osećate kada ste pored svog partnera. Trudite se da stvorite toplu situaciju unutar svog doma. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu. Moguće je da postoje neke stvari koje treba da menjate na tom planu. Generalno, kada je u pitanju zdravlje nemojte da očekujete veće tegobe danas.

LAV

POSAO: Povoljan je dan za kraće puteve. Možete da se oslonite na sebe i svoje sposobnosti, uspećete da realizujete svoje ideje. Potrudite se da budete sistematični i da se dobro organizujete.

LJUBAV: Lako šarmirate osobu koja vam se dopada. Pred vama su lepa i romantična dešavanja sa onom koju ste odabrali. Možete da se nadate jako lepim zajedničkim trenucima i još većoj bliskosti.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste sobom! Možete da očekujete odličan dan! Blistate od pozitivne energije i gde god da se pojavite podižete atmosferu i donosite dobro raspoloženje.

DEVICA

POSAO: Finansije vam se značajno popravljaju a vi ste zbog toga svakako srećni. Nemate naglašene probleme na polju posla. Možete da očekujete sasvim stabilno stanje konačno.

LJUBAV: Potpuno ste opušteni i rasterećeni. Imate puno poverenje u voljenu osobu i dobro se osećate pored nje. Ukoliko ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Povedite računa ako primetite bolove ili bilo šta neobično javite se zubaru. Najbolje je da se na vreme rešite karijesa i ostalih tegoba.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete sasvim stabilno stanje na ovom planu. Nećete imati veće promene ili stresove. Vikend vam protiče generalno mirno, u pozitivnoj atmosferi bez drastičnih promena.

LJUBAV: Zaljubljeni ste u svog partnera i tražite nove originalne načine da mu to pokažete. Situacija je veoma uzbudljiva. Moguće je da ćete u budućnosti planirati brak i porodicu zajedno.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme, pa povedite računa o tome. Nemojte mnogo da se naprežete, unosite dovoljno tečnosti i redovno jedite. Ne iscrpljujte se.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate nove dobre ideje koje mogu da doprinesu povećanju obima posla. Razgovarajte sa nadređenima o tome. Pred vama je faza u kojoj možete aktivno da učestvujete u poboljšanju poslovnih okolnosti.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojim emotivnim životom. Smatrate da pored sebe imate pravu osobu i osećate se dobro pored nje. Možete da očekujete da ćete danas imati odlično slaganje sa njom.

ZDRAVLJE: Lepo ste raspoloženi i uživate u danu koji vam donosi odlične okolnosti na svim poljima. Imate puno energije u sebi i sada vaša Marsovska priroda na pozitivan način dolazi do izražaja.

STRELAC

POSAO: Vaša naglašena moć rasuđivanja će vam pomoći da donesete pravu poslovnu odluku. Verujete u svoju procenu. Slobodno poslušajte svoju intuiciju i zasigurno nećete pogrešiti.

LJUBAV: Novo poznanstvo je pred vama! Moguće je da će vam se ta osoba pojaviti kada najmanje budete očekivali! Posvetite se tome da iskreno pokažete svoja osećanja u svakom trenutku.

ZDRAVLJE: Moguće su upale ili infekcije. Zdravlje bi moglo davam bude problematično sada, prilično ste osetljivi. Ukoliko se problemi nastave obavezno se javite lekaru radi pregleda.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pomoć po pitanju zaposlenja. Dobićete preporuku od osobe koja vas ceni i poštuje. Ukazaće vam se jako dobra prilika koja će vam doneti nova iskustva na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neko koga poznajete samo iz viđenja. Smišljate način da napravite prvi korak ka toj osobi. Samo budite prirodni, spontani i nemojte da sumnjate u sebe.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje! Lako rešavate probleme iz prošlosti! Jači ste nego do sada i možete da očekujete da ćete se brže regenerisati i oporaviti od svega.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ne volite da dobijate kritike na svoj račun ali i da ih ne možete izbeći. Priznajte svoje greške. Pokažite da ste spremni da se zrelo posvetite rešavanju komplikacija koje ste izazvali.

LJUBAV: Partner od vas očekuje da se ozbiljno posvetite vašoj vezi i da počnete da pravite planove za zajedničku budućnost. Moguće je da vi niste sigurni da li razmišljate u istom pravcu.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i neki vid opuštanja od napetog životnog tempa u koji ste upali u poslednje vreme. Iskoristite prvi dan vikenda da se malo opustite i da se posvetite sebi.

RIBE

POSAO: Moguće je da će vam se pružiti šansa da napredujete. Vreme je da uzmete stvari u svoje ruke! Pravite korak napred u trenutku kada to niko od vas nije očekivao. Dobro se osećate zbog toga.

LJUBAV: Zabrinuti ste za voljenu osobu i odnos koji imate sa njom. Potrudićete se da joj pokažete da je vaša veza vredna borbe i truda. Uradićete sve što je do vas kako biste ostali zajedno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim problemima vezanim za nervni sistem, centar za ravnotežu itd. Ukoliko budete imali česte nesvestice ili slične probleme, posavetujte se sa lekarom.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *