HOROSKOP ZA 20. MART: Vodoliji nepovoljan dan za posao

OVAN

POSAO: U kontaktu sa nadređenima možete imati manje nesporazume. Ipak, ne bi trebalo biti nekih kritičnih dešavanja. Samo se potrudite da ne reagujete u afektu i da budete malo umereniji.

LJUBAV: Novo poznanstvo vam se dešava u trenutku u kom to najmanje očekujete. Imate veliku emotivnu dilemu. Trebaće vam malo više vremena da odabrete sa kim želite da ostanete.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža ili neki vid opuštanja- odlazak u spa centar ili makar topla, aromatična kupka u vašem kupatilo. Napravite sebi dobru atmosferu i ugođaj i bolje ćete se osećati.

BIK

POSAO: Moguće je da neke stvari nisu krenule onim tokom kojim ste se nadali da hoće. Ne očajavajte jer će se rešenje pojaviti brže nego što mislite. Važno je samo da se ne povlačite.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na sebi ako želite da dođete do emotivne sreće. Menjajte neke svoje destruktivne navike. Partner je spreman da vam pruži još jednu šansu ako se potrudite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol, poroke, prekomeran unos tableta za smirenje i tome sl. Na tom planu možete da imate neke probleme. Čuvajte sebe i svoje zdravlje i izbegavajte štetne materije.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za bilo kakve finansijske transakcije niti za rizike na ovom polju. Pokušajte da se potrudite da održite stabilnostanje na ovom polju bez nekih većih oscilacija.

LJUBAV: Pred vama je prilika za novo poznanstvo. Dešavanja i osobe iz prošlosti sada konačno možete da ostavite iza sebe. Spremni ste da uplovite u novu ljubavnu vezu i da budete srećni.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas, pa su moguće nove respiratorne infekcije. Ukoliko budete primetili bilo kakve probleme najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom.

RAK

POSAO: Dolazi vam prilika za uspeh na poslovnom planu. Potrudite se da se posvetite svojim obavezama. Ako sada pokažete posvećenost i požrtvovanost to vam se na duže staze može isplatiti.

LJUBAV: Vreme je za iskren razgovor sa vašim partnerom. Skrenite mu pažnju na stvari koje vam smetaju i dajte mu priliku da ih ispravi. Nemojte da gurate probleme pod tepih ovaj put.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima kod vas i danas ali i u narednom periodu. Moguća je pojava peska, kamena ili nekih sličnih smetnji. Vreme je za lekarski pregled.

LAV

POSAO: Spremni ste za nove poslovne poduhvate! Osećate se dobro i imate nalet samopouzdanja! Možete da se nadate da je pred vama jedan jako dobar i povoljan dan!

LJUBAV: Nova ljubavna ponuda koju dobijate vam je veoma intrigantna. Dolaze vam zanimljiva dešavanja. Spremni ste da se konačno pokrenete na ovom polju i osećate veliko uzbuđenje.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da nađete više vremena za odmor ili da ranije odlazite na spavanje. Vašem telu je neophodna regeneracija kroz spavanje.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da dođete do pomaka na poslovnom planu. Ponosni ste na sve što ste do sada postigli. U narednom periodu planirate da ostvarite još veći uspeh.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja! Otvorili ste svoje srce i želite novu ljubav, osobu koja može ispuniti vaše snove. Konačno ste rešili da budete malo pristupačniji osobama suprotnog pola.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje na ovom polju vam dolazi. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve probleme sada ih konačno sasvim možete rešiti ili otkloniti.

VAGA

POSAO: Očekuje vas nova poslovna ponuda. Možete da se nadate povoljnijoj prilici da ostvarite zaradu. Pred vama je šansa da pokažete svoje sposobnosti i da razvijate karijeru u nekom drugačijem pravcu.

LJUBAV: Komunikacija je ključ za rešavanje trenutnih ljubavnih problema koji vas muče. Nemojte da se plašite razgovora sa voljenom osobom. Pokažite joj otvoreno kako se osećate.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi bi mogli da vam stvaraju manje probleme sa zdravljem. Moguće su i neke tegobe vezane za upalubešike ili slična stanja. Na vreme posetite lekara.

ŠKORPIJA

POSAO: Spremni ste za nove poslovne izazove. U sebi nosite puno elana i energije i spremni ste da se posvetite svojim obavezama! Vredni ste i požrtvovani, ne želite da se zaustavite dok ne ostvarite svoje snove.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osvojte pažnju osobe koja vam se dopada već neko vreme. Potrudićete se da je šarmirate. Moguće je da je ona već zainteresovana za vas samo toga niste svesni.

ZDRAVLJE: Opustite se uz dobru muziku. Prijaće vam druženje sa prijateljima. Nakon teškog radnog dana i maksimalnog zalaganja napolju posla će vam dosta značiti neko slobodno vreme.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas veoma pozitivna i dobra dešavanja u poslovnom okruženju! Možete da se nadate lepim vestima! Konačno ćete realizivati neki projekat na koji ste duže vreme čekali.

LJUBAV: Uživate u pozitivnom odnosu sa voljenom osobom. Pored toga što ste ljubavnici, imate i iskren i prijateljski odnos. Možete da očekujete dobar dan u kojem neće biti problema i trzavica.

ZDRAVLJE: Sinusi bi mogli da vam budu osetljivi tokom današnjeg dana. Mogući su i problemi sa glavoboljom, otežanim disanjem, hrkanjem itd. Najbolje bi bilo da se posavetujete sa stručnjakom.

JARAC

POSAO: Moguće je da niste u prilici da ostvarite baš sve ono što ste zamislili ali ne treba da brinete. Doćiće i vaših pet minuta. Za sada pokažite da možete da budete dovoljno strpljivi.

LJUBAV: Dolazi do obnove kontakta sa osobom koju ste nekada davno iskreno voleli. Pred vama je veoma zanimljiv dan. Niste ni svesni koliko vam ona zapravo i dalje znači na polju emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas i to najviše u vratnom predelu. Prijala bi vam masaža. Posetite fizijatra i sa njim porazgovarajte i o problemima koje imate vezano za ukočenost.

VODOLIJA

POSAO: Današnji dan vam nije preterano povoljan za posao. Nemojte da očekujete previše. Posvetite se nekim drugim stvarima. Nemojte da pokrećete nove projekte danas ili da ulazite u veća ulaganja.

LJUBAV: Pred vama je prilika da još bolje upoznate svog partnera. Važno vam je da dosta toga saznate o njemu. Maksimalno ćete se potruditi da se informišete o njegovoj intrigantnoj prošlosti.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj bi mogao da vam stvara manje tegobe ali vam se ne vide neki veći ili ozbiljniji problemi na polju zdravlja. Generalno biste trebali da imate prilično stabilno stanje.

RIBE

POSAO: Hvata vas nervoza jer još uvek ne vidite konkretne pomake na polju posla. Dajte sebi još malo vremena. Nemojte da požurujete ni sebe ni svoje saradnike jer bi to bilo samo kontraproduktivno.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od strane voljene osobe. Pred vama je veoma pozitivan period kada je u pitanju polje ljubavi. Očekuje vas stabilizacija, kao i pokretanje priče o deci.

ZDRAVLJE: Podložni ste upalnim i bolnim stanjima. Pazite se danas jer možete biti veoma osetljivi. Mogući su i problemi sa povišenom temperaturom. Odmarajte i nemojte da se naprežete.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *