HOROSKOP ZA 21. MART: Ovna očekuju važna poslovna dešavanja

OVAN

POSAO: Očekuju vas važna poslovna dešavanja. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Potrudite se da ih pametno iskoristite.

LJUBAV: Ušli ste u period u kom odnos između vas i voljene osobe lako može da dođe do zahlađenja. Moguće je da ni sami više niste sigurni da li želite da se veza koju imate nastavi.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu leđa bi mogla da vam stvara neprijatnosti i tegobe. Čuvajte se reume i išijasa. Ne podižite težak teret i potrudite se da što više mirujete i odmarate danas.

BIK

POSAO: Pred vama su zanimljiva dešavanja, pogotovo ako sarađujete sa inostranstvom. Povoljan je period i za sudske procese. Sreća vas prati kojim god poslom da se bavite.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da zajedno sa svojim partnerom prođete kroz neke nove avanture koje niste ranije mogli da iskusite zajedno. Kao da vaša veza poprima nove dimenzije, bolje se upoznajete.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Zdravstveno stanje sada ne bi trebalo ni najmanje da vas brine. Možete da očekujete da ćete imati dovoljno energije za sve planove koje ste napravili.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete određene promene na polju finansija. Pred vama je malo teži period. Ukoliko ste već u dugovima, potrudite se da ne pozajmljujete nove svote novca.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u svog partnera i da vam deluje da on nije sasvim iskren u odnosu sa vama. Pitate se zbog čega je to tako. Pokušajte da razgovarate sa njim o svemu što se dešava.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa krvotokom. Generalno vam je sada cirkulacija naglašena kao problematična tačka ali možete imati i neke tegobe vezane za proširene vene ili pucanje kapilara.

RAK

POSAO: Hladno donosite nove poslovne odluke i ne uzbuđujete se previše zbog promena koje se dešavaju oko vas. Smatrate da je tako moralo biti. Lako se mirite sa nekim okolnostima kao da stebili spremni na to.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru ali on to ne ceni dovoljno. U nekim trenucima se osećate usamljeno, iako niste sami. Moguće je da ćete u narednom periodu poželeti neku novu osobu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o glavi, skloni ste bolnim stanjima, migreni i osetljiv vam je predeo slepoočnica. Posavetujte se sa lekarom oko toga na koji način da ublažite svoje tegobe.

LAV

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, što vam ovaj put prilino teško pada. Umorni ste i nije vam lako da izađete na kraj sa svim što vas očekuje. Potražite pomoć od osobe od poverenja.

LJUBAV: Niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi jer ste okupirani poslovnim dešavanjima. Nadate se da će ona imati razumevanja za vas. Pokušajte da isplanirate odmor za kasniji period.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u ovoj fazi pa bi moglo veoma da vam prija da povećate unos vitamina, tečnosti, svežeg voća… Odmarajte i potrudite se da ne rasipate svoju energiju.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete pozitivne okolnosti na poslovnom planu. Držite se svoje analitičnosti koja vam uvek pomaže. Uspećete da donesete prave zaključke i odluke danas.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom koja vam se dopada već neki duži vremenski period. Moguće je da ćete danas shvatiti da i ona vas posmatra na isti način.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije za sve što vas čeka. Ne očekuju vas novi zdravstveni problemi. Uspešno se hvatate u koštac sa tegobama koje imate od ranije i sledi postepeno poboljšanje.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste trenutno u malo sporijoj i pasivnijoj fazi pa nemate neke veće promene na poslovnom planu. Prija vam takav tempo jer konačno možete malo i da se odmorite.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, niste zadovoljni situacijom koju imate sa voljenom osobom. Moguće je da ste sada uspeli da vidite i drugu stranu njene ličnosti koju je uspešno skrivala.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Povedite računa o ishrani, proveravajte rok trajanja namirnica i nemojte da jedete hranu nepoznatog porekla. Probava vam je jako osetljiva.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete u poslovnim pregovorima imati neku manju blokadu ili da će se desiti neke komplikacije. Današnji dan vam generalno nije povoljan za ovo polje.

LJUBAV: Pokušavate da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada ali vam to za sada ne polazi za rukom. Moguće je da imate pogrešnu predstavu o njoj i da postoje neke veće prepreke između vas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima ili glavom. Osetljiv vam je i čeoni predeo. Skloni ste manjim upalama ili infekcijama. Posavetujte se sa svojim lekarom kako da ublažite tegobe.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoje finansije ali i da nemate neki veliki razlog za to. Pred vama je faza u kojoj ćete konačno uspeti da dođete do nekih pozitivnih promena.

LJUBAV: Imate stabilnost na emotivnom polju ali vam to odjednom nije dovoljno. Deluje vam da vam život postaje preterano monoton. Pokušajte da sačuvate ono što imate i da naučite to da cenite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva tačka u ovoj fazi. Idite na redovne lekarske kontrole. Ne izlažite se bilo kakvom stresu ili većim rizicima.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za vaše polje posla pa ne biste trebali da imate neka velika očekivanja. Ne ulazite u ulaganja koja ne možete da priuštite. Budite veoma oprezni.

LJUBAV: Moguće je da ste se iz nekog razloga razočarali u voljenu osobu i da smatrate da ona nije ono za šta se predstavlja da jeste. Pred vama je period emotivnih promena i preokreta.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas prati. Moguće je da svemu tome na negativan način doprinosi i vaše loše raspoloženje i emotivni disbalans. Potrebno vam je vreme da se posvetite sebi i da se regenerišete.

VODOLIJA

POSAO: Imate neke unutrašnje blokade zbog kojih vam nije lako da pokažete sve svoje sposobnosti na profesionalnom polju. Kao da patite od manjka samopouzdanja.

LJUBAV: Moguće je da ste se malo zatvorili u sebe i da voljenoj osobi to smeta. Pokušajte da pustite svoje emocije napolje. Nemojte da sputavate svoja osećanja jer to vodi ka većim frustracijama.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči. Moguće je da ste nekako preopterećeni problemima i da noću samo razmišljate o tome. Prijaće vam meditacija ili bilo koji vid opuštanja kako bi lakše utonuli u san.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete malo težu atmosferu na random mestu. Kao da su svi vaši saradnici pod nekom tenzijom. Nemojte da dopustite da ulazite u tuđe probleme preduboko.

LJUBAV: Niste se preterano posvetili dešavanjima na ovom polju. Smatrate da sada imate neke druge prioritete. Ukoliko već imate partnera on bi mogao da se oseća pomalo zapostavljeno danas.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima ili neki drugi problemi sa nervnim sistemom… Povećajte unos magnezijima. Takođe, povedite računa i o osetljivom predelu nožnih zglobova.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *