HOROSKOP ZA 23. MART: Rak da posluša svoju intuiciju

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke pogrešne informacije danas. Nemojte da verujete u baš sve što čujete. Od današnjeg dana kreće retrogradni Merkur koji može da napravi pometnju na mnogim poljima.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma zanimljiv dan. Pred vama su brojne prilike za nova poznanstva. Opustite se i budite svoji! Nema razloga da sumnjate u svoje kvalitete!

ZDRAVLJE: Smanjite stres i nervozu. Vidi se da ste podložni tome da unapred sebi stvorite pritisak oko nekih stvari i da paničite više nego što bi trebalo. Poradite na svojoj smirenosti.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih dogovora ili za potpisivanje poslovnih ugovora. Posmatrajte za sada stvari sa distance. Ukoliko možete potrudite se da izbegnete bilo kakve važne odluke.

LJUBAV: Prija vam flert sa osobom koja vam se dopada. Želite još neko vreme da se igrate, niste spremni za konkretne promene. Moguće je da i da se dvoumite između dve različite osobe.

ZDRAVLJE: Grudni koš bi mogao biti osetljiv. Povedite računa ako osetite pritisak ili stezanje u tom predelu, za svaki slučaj se obratite svom lekaru. Takođe, mogao bi da vas muči i kašalj.

BLIZANCI

POSAO: Jako je važno da budete maksimalno posvećeni svom poslu ako želite da ostvarite uspeh na ovom polju. Sada nije momenat za odustajanje ili čekanje- već uzmite stvari u svoje ruke!

LJUBAV: Moguće je da ćete sasvim slučajno upoznati osobu koja će u vama probuditi nežne emocije. Tražite način da joj to stavite do znanja. Trebaće vam neko vreme da ostvarite odnos kakav želite.

ZDRAVLJE: Vodite računa o unosu alkohola, izbegavajte preterivanje u tom smislu. Skloni ste negativnim emotivnim stanjima danas, pa utehu možete da potražite u opijatima ali to treba izbegavati.

RAK

POSAO: Ukoliko budete slušali svoju intuiciju nećete pogrešiti. Nemojte da dopustite da vam bilo ko pomuti moć rasuđivanja. Vi na neki način već predosećate šta je ispravno a šta nije.

LJUBAV: Zajedno sa partnerom uživate u romantičnoj atmosferi koju ste stvorili. Očekuje vas zanimljiv dan. Ukoliko ste slobodni, moguće je da će vam prići neka osoba iz kruga prijatelja.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći zdravstveni problemi. Možete da se nadate danu u kojem će sve ići nekako lagano i opušteno. Dobro se oećate, nigde ne žurite i spremni ste za sve što vas čeka.

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan kada je u pitanju polje posla. Pred vama je mogućnost da ostvarite neke svoje ideje. Dobićete podršku koja vam je bila potrebna sve vreme.

LJUBAV: Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom. Može se reći da su se u vama probudile neke nove strasti i da ste sada još bliskiji nego ranije. Pred vama je povoljan dan.

ZDRAVLJE: Možete biti skloni bolnim stanjima, problemima sa zubima, glavoboljom, pa čak i bolovima u ušima ili problemima sa sinusima. Posetite lekara ako ste primetili neke tegobe.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji sa svojim nadređenima i da im stavite do znanja šta vam je sve potrebno kako biste mogli da realizujete planove koje imate.

LJUBAV: U društvu prijatelja dolazite do zanimljivog poznanstva sa osobom sa kojom možete ostvariti emotivnu vezu. Pred vama je povoljan dan za polje ljubavi kao i za polje flerta.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja bi mogla da vas muči ali ne biste trebali da imate ozbiljnije probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Generalno možete da očekujete solidan dan.

VAGA

POSAO: Vi imate veoma dobru poslovnu taktiku. Očekuje vas veoma povoljan dan za poslovno polje. Uspećete da ostvarite ono što ste zamislili iako mnogi u vašem okruženju nisu verovali u vas.

LJUBAV: Prijaće vam zajednički izlazak sa voljenom osobom. Vreme je da malo izađete iz kuće i da se opustite. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete novog udvarača na nekom javnom mestu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas novi zdravstveni problemi bilo koje vrste. Možete da računate na odličnu situaciju. Imate mnogo energije i dobrog raspoloženja u sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate utisak da nije baš sve onako kako bi trebalo da bude. Očekuje vas prilično konfuzan dan na poslovnom planu. Moguće je da ćete i sami praviti neke nesmotrene greške.

LJUBAV: Ako budete iskreno razgovarali sa voljenom osobom rešićete neke manje nesporazume koje ste imali. Potrudite se da i sami budete dovoljno fleksibilni po tom pitanju.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri bi mogli da vas muče kao i nesanica. Imate neke emotivne dileme koje ne možete da razrešite lako. Potrebno je da se zagledate duboko u sebe i da nađete odgovore na pitanja.

STRELAC

POSAO: Ne preporučuje se saradnja sa osobom koju ne poznajete dovoljno dobro. Mogli biste da poverujete u neka obećanja koja su bez osnova. Budite veoma oprezni koga puštate u svoj posao.

LJUBAV: Previše ste grubi prema emotivnom partneru i možete imati manje svađe zbog toga. Moguće je da nekako nesmotreno pravite greške u komunikaciji sa njim i da ne vidite sebe.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući. Skloni ste prehladi kao i virsunim infekcijama. Trebali biste da se posavetujete sa lekarom jer vam verovatno treba neki vid terapije.

JARAC

POSAO: Očekuju vas važne finansijske transakcije. Pred vama je veoma naporan poslovni dan u kom ćete biti izuzetno zauzeti. Potrudite se da se oragnizujete što bolje kako bi sve što bezbolnije prošlo.

LJUBAV: Moguće je da ste više očekivali od voljene osobe ali ste vremenom uvideli da ona ne može da ispuni sve vaše želje. U narednom periodu sledi potraga z anekim novim, drugačijim partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Važno je da se posvetite boljem i drugačijem, zdravijem režimu ishranekako biste na vreme predupredili moguće probleme na polju zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Niste fokusirani na posao i možete napraviti neke manje greške. Potrudite se da ipak malo bolje usmerite svoju energiju. Ako je budete rasipali na sve strane to neće biti dobro ni za vas ni za vaš posao.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj ćete imati dosta emotivnih promena. Sami ste zaslužni za veliki deo dešavanja. Može se reći da ćete inicirati i nova poznanstva, kao i neke prekide.

ZDRAVLJE: Veoma ste razdražljivi i skloni ste negativnom raspoloženju. Današnji dan vam nije povoljan za zdravlje i većina tegoba može da vam se pojavi na nervnoj bazi i zbog stresa.

RIBE

POSAO: Moguće je da se vi sasvim otvoreno suočavate sa vašim “neprijateljima” ili konkurencijom. Sve rešavate po kratkom postupku. Odlučni ste i znate koji su vaši ciljevi.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete svoje emocije, pa zbog toga možete ispaštati. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji sa bračnim partnerom. Komunikacija je ključ za rešavanje problema.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dan tokom kojeg će vas pratiti umor i iscrpljenost. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno energije i da vam neke obaveze jako teško padaju. Više spavajte.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *