HOROSKOP ZA 24. APRIL: Ovan da izbegava komunikaciju sa ljudima u koje nema poverenja

OVAN

POSAO: Čuvajte se prevelikih očekivanja ili lažnih obećanja. Nije povoljan dan za saradnju sa Škorpijom. Izbegavajte komunikaciju sa ljudima u koje nemate dovoljno poverenja i sa kojima je ranije bilo problema.

LJUBAV: Rešili ste da preuzmete inicijativu u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je povoljan dan za ljubav. Početak nove veze će vas ispuniti lepim emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kao i problemi sa vidom. Osetljivi ste tokom današnjeg dana i lako zapadate u bolna stanja, pa vas može mučiti i zubobolja ili neki slični problemi.

BIK

POSAO: Polako prevazilazite neke profesionalne poteškoće koje su vas u prethodnom periodu zadesile.Osećate veliko olakšanje jer ste uspeli da se pomaknete sa tačke na kojoj ste dugo stajali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan ukoliko imate vezu na daljinu. Moguće je da ćete uskoro otići na putovanje koje će biti veoma romantično. Ako ste slobodni, udvara vam se Rak.

ZDRAVLJE: Nesanica vas prati i neka doza uznemirenosti. Imate višak energije koji vam na neki način stvara probleme. Potreban vam je neki vid fizičke aktivnosti kako bi se rasteretili.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete preko svojih kolega i saradnika doći do nekih veoma interesantnih informacija. Pred vama je faza u kojoj možete postići nove, korisne poslovne promene.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti rođena u znaku Ovna. Lepa dešavanja Vas očekuju! Ako već imate partnera između vas dvoje se bude nove, jake strasti.

ZDRAVLJE: Nema naznaka za bilo kakve probleme! Osećate se sasvim dobro i odlično ste raspoloženi. Prija vam da budete aktivni i što više u pokretu i kontaktu sa ljudima.

RAK

POSAO: Pred vama je veoma važan dan kada je u pitanju polje posla! Možete da očekujete jako dobre rezultate. Ukoliko ste nezaposleni može da vam se otvori sasvim nova prilika.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv razgovor sa voljenom osobom. Moguće je da ćete uskoro ući u bračnu zajednicu ili doneti neke druge sudbinske odluke koje će za vas biti veoma značajne.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi i potrebna vam je veća fizička aktivnost. Dok trenirate imate osećaj da se oslobađate stresa i da se napajate pozitivnom energijom koja vam unosi osećaj mira.

LAV

POSAO: Pozitivan dan je pred vama! Očekuju vas brojna nova dešavanja na polju posla. Moguće su i ponude vezane za inostranstvo. U svakom slučaju možete da računate na dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuju vas jako lepi trenuci na polju flerta. Dobijate pažnju suprotnog pola gde god da se pojavite. Odgovara vam takva atmosfera i uživate u njoj.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i na polju zdravlja nemate probleme. Današnji dan vam je jako dobro postavljen pa treba da se potrudite da ga maksimalno iskoristite za sebe i svoje potrebe.

DEVICA

POSAO: Dolaze vam važne promene na polju finansija. Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Možete da očekujete da ćete lako ostvariti sve ono što ste zamislili za današnji dan.

LJUBAV: U vama se budi potreba da budete sa voljenom osobom što više. Moguće je da ćete uspeti da pokrenete neka nova i strastvena dešavanja. Pokazaćete joj da vam je stalo do vaše zajednice.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivnost umerenog tipa, ne biste trebali da se forsirate van svojih granica. Potrudite se da pazite na sebe, da unosite dovoljno tečnosti i da dovoljno odmarate.

VAGA

POSAO: Vreme je za važne odluke. Sada više nema odugovlačenja. Mnogo toga zavisi samo od vas. Potrudite se da budete spremni da se suočite sa okolnostima koje su pred vama.

LJUBAV: Voljena osoba će preuzeti inicijativu u vašem odnosu, što vam veoma prija. Očekuje vas veoma prijatan dan kada je u pitanju emotivno polje. Sve će ići mnogo bolje nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva i potrebno je da sebi priuštite neophodnu negu. Posavetujte se sa svojim dermatologom o problemima koji vas muče. Za sve postoji rešenje samo je potreban savet stručnjaka.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da tokom današnjeg dana ne zanemarujete sitnice. Ako budete bili vredni, postićićete mnogo važnih stvari o kojima ste ranije razmišljali i koje ste od ranije planirali.

LJUBAV: Nemate nikakvu zadršku u komunikaciji sa voljenom osobom i otvoreno joj pokazujete sve što mislite i osećate. Moguće je da će vam današnji dan biti prilično promenljiv.

ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje na polju zdravlja ako ste imali neke tegobe probleme iz proplosti, sada ćete ih rešiti. Povoljan je period za neku intervenciju ili za početak lečenja.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ćete danas imati priliku da uzmete slobodan dan. U svakom slučaju ne očekuje vas previše obaveza. Možete da se opustite i da se ne opterećujete obavezama i poslovima.

LJUBAV: Nova ljubav je na pomolu! Moguće je da vam to poznanstvo dolazi sasvim iznenada i na mestu na kom to najmanje očekujete. Ako ste zauzeti imaćete jako dobar odnos sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje. Možete da se nadate jako dobroj situaciji. Pred vama je dan u kojem ne biste trebali da budete opterećeni sa bilo čim.

JARAC

POSAO: Imate dobre ideje i veoma ste aktivni u njihovom sprovođenju. Zacrtali ste sebi veoma visoke ciljeve ali ostvarićete ih. Samo je važno da ostanete uporni, disciplinovani i odgovorni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku može doći do manjih svađa sa voljenom osobom. Oni koji su slobodni upoznaju osobu iz istog grada. Pred vama je prilika za početak nove veze u kojoj ćete uživati.

ZDRAVLJE: Probava je osetljiva, moguće je da ćete imati neke manje smetnje sa varenjem i zato je jako važno da pazite na svoju ishranu. Izbegavajte namirnice koje se teško vare i koje izazivaju nadutost.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas važna poznanstva, pregovori kao i komunikacija koja može biti presudna za vaše poslovno stanje. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za trgovinu imaćete uspeha.

LJUBAV: Lepršavi ste, zavodljivi i lako ulazite u flert. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima na ovom polju. Pred vama je šansa da se ostvarite u onoj ulozi o kojoj ste maštali.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim koji mogu biti veoma štetni za vas sada. Potrudite se da date svoj maksimum kako bi organizovali zdrav život, kako bi rešili svoje probleme.

RIBE

POSAO: Možete da se nadate jako dobroj situaciji na polju finansija. Pred vama je dan u kom možete imati pozitivna dešavanja. Moguće je da će vam se neko ulaganje koje ste ranije napravili sada isplatiti.

LJUBAV: Ne želite da čekate, već da odmah delujete u kontaktu sa voljenom osobom. Važno vam je da se neke stvari dese što pre. Očekuje vas prilika da uživate u lepim trenucima sa njom.

ZDRAVLJE: Dijeta bi vam prijala ili izmenjen režim ishrane. Bilo bi dobro da se posavetujete sa nutricionistom. Potrebno je da menjate neke navike kako bi izbegli potencijalne probleme.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *