SHARE

fghetbdfag

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da će vaš rad i zalaganje dobiti neku javnu pohvalu. Dolazi vam povoljna situacija na polju posla. Uskoro ćete uspeti da ostvarite i napredovanje kojem se nadate duže vreme.

LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam ugodi i da vam se maksimalno posveti. Uživaćete u lepim trenucima. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljiv kontakt sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima. Takođe, generalno pazite urinarni trakt koji je osetljiv. Ukoliko ste već na ovom polju imali neke tegobe sada je vreme za redovnu lekarsku kontrolu.

BIK

POSAO: Dolazi vam veliko olakšanje na polju posla. Možete da očekujete dobre vesti i priliku za radovanje. Moguće je i da ćete konačno imati malo više slobodnog vremena nego prethodnih dana.

LJUBAV: Rešili ste da malo razmrdate monotoniju u koju ste upali sa voljenom osobom. Veoma vam je važno da vaš odnos ne stagnira. Razgovarate o svemu sasvim otvoreno jer imate pravog partnera pored sebe.

ZDRAVLJE: Dolazi poboljšanje na ovom planu. Možete da očekujete stabilizaciju ukoliko ste imali neki problem sa kojim ste se borili. Pred vama je generalno jako povoljan period za polje zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju. Sasvim iznenada vam se otvaraju nove mogućnosti. Pred vama je šansa da iskoristite ono što vam sudbina pruža!

LJUBAV: Nova ljubav vam dolazi iako to niste očekivali! Uživaćete u lepim trenucima sa osobom koja vas magnetski privlači. Ukoliko već imate partnera, on vam priprema neko lepo iznenađenje.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Nema naznaka za bilo kakve probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Imate mnogo energije u sebi i prija vam da budete aktivni i da se krećete u velikom društvu.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite nekim poslom koji se vezuje za rad sa ženama, prodaju nakita, garderobe ili šminke, imaćete uspeha. Možete da očekujete generalno solidno stanje na poslovnom planu.

LJUBAV: Harmonični odnosi sa osobom koju volite vam uliva osećaj i sigurnosti. Pronašli ste svoju sreću. Razmišljate o pokretanju bračne zajednice i jedva čekate dan kada će to doći.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. Možete da očekujete jako dobar dan tokom kog ćčete imati mnogo pozitivne energije u sebi. Ništa vas ne opterećuje i odlično ste raspoloženi!

LAV

POSAO: Dolazi vam prilika da odete na poslovno putovanje. Iskrostite svaku mogućnost koja vam se otvara za dodatnu zaradu. Današnji dan je pogotovo povoljan za ostvarenje novih prilika.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma intrigantnu komunikaciju sa osobom rođenom u znaku Škorpije… Kada ste vas dvoje u pitanju strasti pršte na sve strane… Veoma brzo ćete postati par u svakom smislu.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj ali bez većih problema. Možete da očekujete solidno stanje generalno iako je istina da vam je potrebno malo više sna kako bi se još bolje osećali.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu materijalnu situaciju. Poslovno stanje je isto sasvim dobro jer umete da sačuvate svoje radno mesto.

LJUBAV: Nemate većih problema ili promena na polju emocija. Možete da očekujete sasvim miran dan. Ukoliko ste u braku zajedno sa voljenom osobom maštate o proširenju porodice i još jednom detetu.

ZDRAVLJE: Važno je da povedete računa o svojoj ishrani. Ukoliko preterujete sa slatkišima to vam može doneti određene probleme vezane za ovo polje. Potrudite se da u svemu budete umereni.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za odmor i opuštanje. Nećete imati previše posla, a nije ni preporučljivo da se forsirate. Za vas vikend počinje jedan dan ranije, vreme za opuštanje dolazi!!!

LJUBAV: Zaljubljeni ste i sasvim obuzeti lepim emocijama! Očekuje vas predivan dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni danas možete sresti osobu sa kojom ćete ostati na duže staze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o krvnom pritisku koji bi mogao da bude nizak. Prati vas malaksalost, nedostatak energije i pospanost. Redovno jedite i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Smatrate da možete da sprovedete u delo sve svoje ideje i da imate kapacitet da ostvarite poslovni uspeh. Pred vama je prilika da dođete do boljeg stanja nego što ste očekivali.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja se ponaša nekako misteriozno i distancirano u odnosu sa vama. Moguće je da vas njen hladan stav još više privlači iz nekog neobjašnjivog razloga…

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Puno razmišljate o nekim svojim planovima ali i o stvarima koje vas psihički opterećuju. Potrudite se da nađete neki ventil kako bi se oslobodili nakupljenog stresa.

STRELAC

POSAO: Ako se bavite nekim poslom koji iziskuje kreativnost, možete da očekujete da ćete danas biti veoma uspešni. Nove ideje vam dolaze same od sebe i naprosto sijate od elana i motivacije!

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osvojite osobu koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Pokažite joj svoja osećanja. Ne treba da se dvoumite jer je i ona podjednako zainteresovana za vas.

ZDRAVLJE: Nemate nikakvih problema. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i imate mnogo energije. Važno je da nastavite da se redovno bavite sportom jer je fizička aktivnost nešto što vam prija.

JARAC

POSAO: Uspećete da ostvarite poslovni uspeh o kojem ste maštali. Vaš naporan rad i trud su se isplatili. Zadovoljni ste jer kada se osvrnete na svoja postignuća vidite odakle ste krenuli- a dokle ste stigli…

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete od voljene osobe dobiti reakciju kakvoj ste se nadali. Vaša veza prelazi na neki ozbiljniji nivo. Postepeno se otvara i pitanje vezano za pokretanje bračne zajednice…

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče, a najviše vam je osetljiva kičma. Posetite fizijatra ili kiropraktičara, nekog stručnjaka koji bi svojim savetima ili svojim rukama mogao da vam pomogne.

VODOLIJA

POSAO: Tokom današnjeg dana će vas poslužiti faktor sreće. Očekuje vas veoma pozitivna poslovna situacija. Ne biste trebali da imate veće brige ili dileme, sve teče nekim dobrim tokom po vas.

LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i imate želju da uživate u tome neko vreme. Ne želite trenutno obavezu prema bilo kome. Smatrate da vam je dovoljno bilo ozbiljnih veza, za sad…

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu. Izbegavajte unos preterano masne ali i preterano slane hrane jer vam so takođe škodi. Osim toga, potrudite se da generalno menjate navike u ishrani.

RIBE

POSAO: Dolazi vam prilika da se presaberete i da bolje organizujete svoje finansije. Sve će biti uredu ako se budete samo malo više posvetili boljoj šemi vezano za troškove i prihode.

LJUBAV: Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiva situacija sa osobom koja nije sasvim slobodna. Spremni ste na tajnu vezu. Ipak, imajte na umu da tako nešto neće večno trajati i da vam prava ljubav dolazi u drugačijoj formi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Predeo nogu je kod vas uvek posebno osetljiv. Povedite računa o mogućem višku vode u kolenima ili o proširenim venama koje se mogu pojaviti.

(astrousluge.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here