HOROSKOP ZA 26. MART: Vodolija će danas imati veće troškove

OVAN

POSAO: Očekuje vas povoljan period ako se bavite nekim poslom koji je na bilo koji način povezan sa nošenjem uniforme ili nekom hijerarhijom u kojoj se traži ozbiljna disciplina i posvećenost.

LJUBAV: Moguće je da ste veoma motivni i da vam je važno da sa voljenom osobom provodite dovoljno vremena kako biste se osećali sigurno i voljeno. Ne prija vam samoća danas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Veoma ste umorni i osećate se malaksalo. Nemojte danas da se forsirate niti da se previše umarate, potrudite se da vodite što mirniji tempo.

BIK

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike jer verujete u njihovu dobru prirodu. Očekuje vas period u kojem generalno možete da imate dobre odnose sa poslovnim okruženjem.

LJUBAV: Voljena osoba smatra da ste nekako misteriozni i da ste se povukli u sebe. Zapravo vam je potrebno samo malo vremena koje ćete provesti odvojeno. Distanca vam prija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tokom kojeg ćete u sebi imati dovoljno energije za sve što želite.

BLIZANCI

POSAO: Nemate najbolji odnos sa svojim nadređenima. Deluje vam da se neke stvari kriju od vas ili da niste dovoljno upućeni u sve što se dešava u vašem okruženju. Nemojte da verujete glasinama.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna osoba o kojoj ne znate mnogo. Posmatrate je iz daljine i pitate se kako da joj priđete. Pred vama je zanimljiv period za flert i nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zubima koji bi mogli da vam budu problematični u narednom periodu. Posetite stomatologa na vreme i posvetite se redovnoj i pravilnoj higijeni usne duplje.

RAK

POSAO: Nemate previše obaveza danas. Možete da se opustite i da date sebi malo vremena za odmor i slobodne aktivnosti. Pred vama je generalno povoljan dan u kom ćete biti rasterećeni.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma nežna i emotivna. Imate utisak da će to biti ljubav za ceo život. Veoma ste optimistični i spremni za lepa dešavanja. Imaćete sreće.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje. Možete da očekujete puno pozitivnih okolnosti tokom današnjeg dana. Sve što se dešava oko vas vam podiže raspoloženje.

LAV

POSAO: Nestabilna finansijska situacija vas brine. Smatrate da niste smeli da se upuštate u prevelike troškove. Sada je vreme da povučete ručnu i da pokušate da napravite bolju organizaciju.

LJUBAV: Nejasno vam je šta jedna osoba želi od vas. Čas je tu, čas nije. Niste sigurni kako da se postavite u toj situaciji. Na prvom mestu treba da sami odlučite konkretno šta želite i osećate.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke nove probleme na polju zdravlja. Naglašena je generalna slabost organizma. Posetite lekara ako se ne osećate dobro.

DEVICA

POSAO: Moguće je da vam današnji dan nije preterano povoljan. Nemojte da donosite preterano važne odluke na poslovnom planu. Potrudite se da obavite samo osnovne poslove i da se ne udubljujete previše.

LJUBAV: Partner koji je pored vas pokušava da dopre do vas i na neki način traži da mu se emotivno otvorite. Ali vama to nije lako jer ste na neki način i dalje nesigurni u svoja otežanja.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom su naglašeni. Posetite lekara za svaki slučaj. Povedite računa o unosu tečnosti i čuvajte se virusa i infekcija koje su moguće.

VAGA

POSAO: Niste sigurni koja je poslovna odluka ispravna za vas. Moguće je da se trenutno dešavaju velike promene u vašem profesionalnom okruženju. Pripremite se za nova dešavanja.

LJUBAV: Ne očekuju vas preterano važna dešavanja na polju emocija. Za sada je ljubav u drugom planu. Moguće je da ste na neki način udaljeni od voljene osobe ili je ona otišla na put.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i potrudite se da ojačate svoj imunitet. Ovaj period vam nije baš povoljno postavljen i možete da budete skloni novim problemima sa zdravljem.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate veoma opuštenom danu u kom nećete imati previše obaveza. Iskoristite priliku za odmor! Organizujte neki kraći izlet ili provedite više vremena sa porodicom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni. Riba je vaš idealni partner! Pred vama su jako lepa i romantična dešavanja na polu emocija. Možete da očekujete da ćete nakon dužeg vremena biti zaista ispunjeni.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa su mogući kod vas. Posetite salon za masažu ili kiropraktičara. Pomozite sebi i nemojte da zanemarujete probleme koji vas opterećuju.

STRELAC

POSAO: Promene na polju privatnog posla vas očekuju. Potrudite se da iz svega izvučete neku pozitivnu pouku. Nemojte da paničite niti da unapred stvarate veliku nervozu i tenziju.

LJUBAV: Možete da očekujete nestabilnu situaciju na ovom polju. Moguće je da ste i vi i vaš partner promenili mišljenje u vezi nekih stvari i da se sve više udaljavate jedno od drugog.

ZDRAVLJE: Probava vam je osetljiva i možete imati probleme sa stomakom. Pazite na ishranu i na unos tečnosti. Mirujte što više i nemojte da se izlažete preteranom naporu danas.

JARAC

POSAO: Očekuje vas kraće putovanje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite sklapanje nekog novog poslovnog ugovora ili ćete imati uspeh u pregovorima. Vaše komunikacijske sposobnosti su na visokom nivou.

LJUBAV: Zaneseni ste emocijama i ne razmišljate trezveno. Veoma vam je važno da svaki slobodan trenutak provedete sa voljenom osobom. Uživate u romantičnim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja kod vas. Nema naznaka za bilo kakva otežanja. Možete da očekujete stabilnu situaciju bez većih promena. Jaki ste i energični, veoma vitalni.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana imati neke veće troškove. Ipak, ne treba da brinete jer nema problema u budućnosti. Uspećete sve da regulišete na vreme.

LJUBAV: Ako ste u vezi sa vodenim znakom, mogući su manji nesporazumi. Generalno ćete imati utisak da neke stvari ne idu onako kako ste priželjkivali. Niste zadovoljni situacijom.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa bolovima u grlu. Krajnici su vam jako osetljivi. I podložni upalama, infekcijama… Pazite na sebe, povećajte unos vitamina i izbegavajte hladne napitke.

RIBE

POSAO: Izbegavajte preterano opterećenje poslovnim problemima. Današnji dan vam nije povoljan za nova dešavanja ili za pokretanje novog posla. Pozabavite se rutinskim obavezama.

LJUBAV: Nemate pravu sliku o osobi koju volite. Moguće je da ona na neki način skriva stvari od vas. Povedite računa o svemu što se dešava i potrudite se da ne budete dovedeni u zabludu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica ili problemi sa niskim pritiskom. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlje pa generalno možete biti podložni nekim komplikacijama.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *