HOROSKOP ZA 6. APRIL: Lavu dolaze bolji dani za posao

OVAN

POSAO: Moguće je da vas neko forsira da radite iako biste radije svoje vreme koristili na neki drugi način. Niste spremni da funkcionišete pod pritiskom i sve vam to unosi nervozu.

LJUBAV: Pred vama je veoma povoljan dan za ljubav ako ste slobodni! Ukoliko već imate partnera, potrudite se da ne budete grubi prema njemu. Možete biti skloni svađama.

ZDRAVLJE: Povedite računa o srcu koje bi sada moglo da bude sklono tegobama i problemima. Kardiovaskularni sistem vam je generalno osetljiv pa je važno da pazite na sebe.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za vas. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće su neke neželjene promene. Povedite računa da ne dođe do nekih većih gubitaka kod vas.

LJUBAV: Vreme je da se suočite sa svojom prošlošću. Moguće je da postoje neka dešavanja koja su ostavila dubok trag u vama. Nećete nigde stići dok to ne budete sasvim razjasnili.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Probava vam je jako osetljiva, pa su tegobe sa varenjem sasvim izvesno. Pazite šta jedete i regulišite unos tečnosti, odnosno povećajte unos vode.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste za važne korake na ovom polju. Povedite računa da ne budete preterano brzopleti u komunikaciji. Lako možete da napravite manje greške zbog svoje nesmotrenosti.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna atmosfera kada je u pitanju ljubav. Moguć je romantični susret sa mlađom osobom. Ukoliko već imate partnera dobro se slažete sa njim i zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da budu osetljivi kod vas. Problemi su naglašeni i sa glavoboljom i generalno čeonim predelom glave. Posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni polju zarade i veoma vam je važno da stabilizujete svoju materijalnu situaciju. Možete da očekujete dan u kojem ostvarenje dobrih rezultata dolazi.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Lav, vaš odnos nije baš dobar. Skloni ste tome da igrate na sigurno kada su u pitanju emocije, a manjak rizika donosi i manjak uzbuđenja na ovom planu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Moguće su neke hormonalne promene ili problemi na ovom planu. Redovno se kontrolišite kod lekara pogotovo ako ste već imali slične tegobe.

LAV

POSAO: Nemojte da donosite odluke pod uticajem bilo kakvih emocija. Dolaze vam bolji dani za posao ali morate i sami da promenite stav koji ste do sada zauzimali i podržavali.

LJUBAV: Moguće je da će vas voljena osoba na neki način povrediti i da ćete biti malo razočarani. Ako ste slobodni, tražite novog partnera ali vam ta potraga za sada baš i ne ide.

ZDRAVLJE: Odmarajte što više. Potrudite se da se danas ne forsirate i da izbegnete bilo kakav oblik rizičnog ponašanja jer vam aspekti nisu ni malo povoljni. Potrudite se da brinete o sebi.

DEVICA

POSAO: Istrajni ste u svojoj nameri da ostvarite uspeh na poslovnom planu. Pred vama je dan u kom nećete imati stresne situacije. Možete da očekujete potpuno stabilno stanje na poslu.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja deluje totalno drugačije od vašeg bivšeg partnera. Moguće je da im se fizički izgled ne podudara, ali da karakterno ipak imaju neke zajedničke crte.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate višak energije! Pred vama je jako povoljan dan za intezivniju fizičku aktivnost koja će vam prijati. Posvetite se vežbanju i osetićete se dosta bolje.

VAGA

POSAO: Nije najbolja atmosfera u vašem radnom okruženju. Nemojte previše da se oslanjate na svoje saradnike. Moguće je da će neko izneveriti vaša očekivanja ili ćete imati nesporazume i konflikte.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja ali za sada još ne znate kakav je njen stav o vama. Biće vam potrebno neko vreme da se zbližite i da ostavite dobar utisak.

ZDRAVLJE: Moguć je nedostatak nekih minerala u organizmu. Posavetujte se sa lekarom oko svega. Ako često osećate umor, malaksalost ili neke druge simptome vreme je za redovnu kontrolu.

ŠKORPIJA

POSAO: Manji sukob sa vašim šefovima na kraju može imati čak i pozitivan ishod. Znate kako da preokrenete stvari u svoju korist. Očekuje vas dan u kojem ćete naći dobra rešenja za sebe.

LJUBAV: Veoma ste vatreni i vaš partner to voli kod vas. Možete da očekujete veoma uzbudljiv dan. Ukoliko ste slobodni lako ćete ostvariti novo poznanstvo koje može da vodi do avanture.

ZDRAVLJE: Pomalo ste ukočeni i prijala bi vam masaža. Generalno je povoljan perio za rešavanje problema sa leđima i kičmom. Potrudite se da obratite stručnjaku za pomoć

STRELAC

POSAO: Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. U suprotnom, može se desiti da imate dosta slobodnog vremena, što vam svakako neće smetati. Naćićete več način da iskoristite slobodan dan.

LJUBAV: Skloni ste brojnim avanturama na ovom planu. Važno vam je da živite život punim plućima i da koristite svaku priliku. Niste još spremni za bilo kakvu ozbiljniju ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Smanjite alkohol i generalno pazite na sebe. Moguće je da vaša sklonost porocima još nije uzela svoj danak ali vremenom, ako ne budete ništa menjali, biće posledica.

JARAC

POSAO: Solidna situacija na polju finansija vas raduje. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige. Poslovno polje vam je astrološki sada dobro postavljeno i samo je važno da uložite adekvatan trud.

LJUBAV: U vama se budi osećaj ljubomore. Delujete pereterano zabrinuto. Povedite računa o burnim reakcijama kojim ste skloni. Moguće je da jednostavno nemate dovoljno poverenja u partnera.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalnim stanjima i lako može doći do problema sa zdravljem. Povišena temperatura bi takođe mogla da vas prati kao i neke virusne infekcije. Vreme je za posetu lekaru.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da imate tremu pred neki javni nastup ili izlaganje ali ne treba da brinete, sve će biti kako treba. Važno je da pokažete da verujete u sebe i da imate dovoljno samopouzdanja.

LJUBAV: Povoljan je dan za ljubav, kakav god da je vaš trenutni status. Možete da očekujete dosta uzbudljivih i novih dešavanja. Moguće je da će vas neke situacije vrlo pozitivno iznenaditi.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu leđa su mogući. Mirujte i nemojte da podižete težak teret. Pored toga, ne bi trebalo da bude nekih novih tegoba ili problema ali generalno se čuvajte.

RIBE

POSAO: Imate pred sobom veoma gust poslovni raspored ali ćete uspeti da obavite sve na vreme. Uspeli ste da se organizujete i da u poslednji čas rešite neke probleme.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma zanimljivim dešavanjima, ali samo ako budete bili spremni da sasvim stavite tačku na staru ljubav. Vreme je za nov početak i važno je da po tom pitanju budete odlučni.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i dajte sebi više vremena da se malo odmorite. Vreme je da se malo više posvetite sebi i svom zdravlju u ovom periodu.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *