HOROSKOP ZA 8. APRIL: Blizancima stabilna finansijska situacija

OVAN

POSAO: Moguće je da niste baš najbolje skoncentrisani. Možete veoma lako napraviti neke manje propuste na poslu. Povedite računa i ipak probajte da umanjite faktor rizika.

LJUBAV: Želite promene na emotivnom planu. Zainterestovani ste za avanture i flert, želite zabavu i opuštanje! Niste spremni da se prema bilo kome sada obavežete i ne želite vezivanje.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa kukovima su mogući. Čuvajte se padova, lomova, povreda kostiju. Generalno budite oprezni pogotovo pri fizičkoj aktivnosti ali i pri penjaju i silaženju sa stepenica.

BIK

POSAO: Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Potrudite se da smirite situaciju i da budete staloženiji. Pokušajte da sa mirom prihvatate nove situacije i da se ne uzbuđujete.

LJUBAV: Moguće je da razmišljate o prekidu neke veze u kojoj se ne osećate voljeno i srećno. Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Pred vama je emotivno veoma težak period.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima. Izbegavajte cigarete i duvanski dim u širokom luku. Posetite lekara ako osetite bilo kakve tegobe. Učestali kašalj vas upozorava.

BLIZANCI

POSAO: Možete da računate na stabilnu finansijsku situaciju. Danas vas ne očekuju bilo kakvi problemi naovom polju. Uživaćete u mirnom nedeljnom danu vez velikih obaveza.

LJUBAV: Želite novog partnera. Samoća vam ne prija i potrebna su vam nova dešavanja kada je u pitanju ljubavna situacija. Moguće je da ćete danas imati flert ali ne i početak veze.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za oporavak ako ste imali bilo kakvu intervenciju ili vam neka nova terapija polako pokazuje pozitivne rezultate. Očekuje vas zdravstveno poboljšanje.

RAK

POSAO: Moguće je da imate u planu neke ozbiljne promene na ovom polju. Biće vam potrebno neko vreme da ostvarite ono što želite. Potrudite se da budete strpljivi i uporni, nemojte da odustajete.

LJUBAV: Nemate dovoljno poverenja u osobu koja vam se udvara ali vas ona bez obzira na to jako privlači. Moguće je da još uvek niste odlučili da li ćete biti sa njom ili ipak nećete.

ZDRAVLJE: Preporuka je da se bavite sportom. Važno je da poradite na tome da ostvarite bolju kondiciju. Kroz fizičku aktivnost ćete se osloboditi i nagomilanog stresa koji nosite u sebi.

LAV

POSAO: Možete da očekujete manje probleme na poslovnom planu. Povedite računa da neke komplikacije ne poteknu od vas. Lako i nepromišljeno možete početi da pravite greške.

LJUBAV: Voljena osoba želi da vam pruži bilo kakav vid podrške koji vam je potreban. Samo razgovarajte sa njom otvoreno i iskreno o problemima koje imate i ona će vas razumeti.

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Neophodno vam je više vode. Nemojte da dopustitite da vam organizam dehidrira.Takođe, potrudite se da ne izbegavate redovne obroke.

DEVICA

POSAO: Nemojte da rizikujete ili da pravite bilo kakve nepromišljene poteze. Budite dovoljno odgovorni i staloženi. Ukoliko budete bili brzopleti sami sebi ćete da stvorite komplikacije.

LJUBAV: Pokušavate da popravite neke manje zastoje u komunikaciji sa voljenom osobom. Stalo vam je da ta veza uspe. Pred vama je faza u kojoj će biti potrebno neko žrtvovanje za ljubav.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče i nije vam lako da se izborite sa njima sami. Posetite lekara koji će za vas imati adekvatan savet i preporuku. Pazite na svoje zdravlje danas.

VAGA

POSAO: Tražite podršku da ostvarite projekte koje ste isplanirali. Potreban vam je neki vid pomoći od strane autoriteta. Moguće je da će vam trebati više od jednog dana za realizaciju.

LJUBAV: Moguće je da vam emotivno stanje nije baš najbolje i da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ponekad mislite kako bi najlakše bilo da se rastanete.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana, generalno vam je imunitet oslabljen i možete da imate neke probleme na ovom polju. Na vreme se javite lekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Došlo je vreme da se prihvatite posla i da preuzmete neke odgovornosti na sebe. Nemojte sada da očekujete da će neko drugi umesto vas da obavi vaš deo posla.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv dan. Novi udvarač će vam uputiti poziv na večeru. Očekuje vas veoma uzbudljiva situacija u kojoj ćete uživati i koja će vam popraviti raspoloženje.

ZDRAVLJE: Pratite stanje krvnog pritiska koje bi moglo da bude promenljivo. Pazite na sebe i izbegavajte stres, preterano zamaranje ili bilo koje druge faktore rizika. Pazite i na ishranu.

STRELAC

POSAO: Došlo je vreme da donesete neku važnu odluku. Potrudite se da dobro sagledate sve okolnosti u kojima se nalazite. Nemojte da žurite, niko od vas ne očekuje da danas menjate stvari.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim zadovoljni pored trenutnog partnera ali vam je teško da tu vezu prekinete. Na neki način imate unutrašnje nesigurnosti zbog kojih se plašite samoće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen i generalno izbegavajte preterano masnu ili slanu hranu. Pazite na svoju jetru ali i na svoje bubrege.

JARAC

POSAO: Ukoliko vam neko zatraži pozajmicu, dobro razmislite. Nemojte da dajete novac osobi u koju nemate poverenja. Lako buste mogli da budete dovedeni u zabludu pa se zato pazite.

LJUBAV: Moguće je da ste prilično ljubomorni i da takvo ponašanje ne odgovara vašem partneru. Očekuju vas manje razmirice sa njim i problemi u komunikaciji. Vlada tenzija.

ZDRAVLJE: Očekuje vas dan tokom kojeg bi mogla da vas prati generalna slabost organizma, pad imuniteta i podložnost nekim sitnim problemima poput groznice, bolova u glavi…

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilično naporan dan. Moraćete da se posvetite poslu maksimalno i da odradite sve ono što se očekuje od vas ako želite da dobijete pohvale od nadređenih

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas malo teža situacija sa voljenom osobom. Jednostavno se u vezi nekih stvari ne razumete dovoljno i imate drugačije poglede na svet.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa alergijama. Skloni ste alergijskim reakcijama, iritacijama ali i problemima sa disanjem. Izbegavajte sve što već znate da vam smeta i generalno se pazite danas.

RIBE

POSAO: Moguće je da nećete imati skoro ni malo slobodnog vremena. Pred vama je veoma gust i naporan raspored. Iako je nedelja veoma ste zauzeti i maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguće je da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe i da se iz tog razloga ne osećate dobro. Pred vama je period u kojem biste mogli da poželite prekid ili udaljavanje.

ZDRAVLJE: Imunitet vam može biti oslabljen. Povećajte unos vitamina. Potrudite se da više spavate i da jedete kvalitetniju hranu. Pred vama je period u kojem su mogući neki novi problemi.

(astrousluge.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *