Horoskop za maj: Kome se smeši ljubav, a kome pare

OVAN – Ljubav

Zahvaljujući poslu možete upoznati neku pozitivnu osobu. Planirajte putovanje ako ste u vezi, potrudite se da se zabavite sa partnerom. Ako ste slobodni, može Vam se vratiti neka osoba iz prošlosti u život. Ovo važi i za slobodne i za zauzete, očekuje vas sve divan period u ljubavnim odnosima, ali i završavanje sa prošlošću i sa lošim stvarima u odnosima sa drugima.

OVAN – Posao

Svaka vrsta partnerstva je dobra za Vas ovog meseca, naročito ako se desi da možete da sarađujete sa nekim na duže staze, ili da ste možda sarađivali ranije. Novac možete zaraditi od zabave, od nekog posla koji vam je zabavan i kreativan. Budite vredni ali pripazite na to šta potpisujete. Ne sarađujete sa drugima ukoliko niste dovoljno sigurni da je ta osoba pouzdana.

OVAN – Zdravlje

Hranite se zdravije, izbegavajte slatkiše – narednih dana Vas može mučiti stomak.

BIK – Ljubav

Partner Vam može puno pomoći u poslu ovog meseca. Strastveni ste, pazite šta radite narednih dana. Komunikacija je odlična. Sve kockice se polako sklapaju. Ne nalazite manu svakom. Sve što budete planirali sa partnerom ovog Maja, ima šanse da se ostvari u potpunosti.

BIK – Posao

Ukoliko nemate posao, možete ga naći zahvaljujući nekim prijatlejima, ovog meseca. Privatni posao je dobar za Vas. Pokušajte da radite nešto na internetu. Imajte u vidu da sada nije dobro započinjati ništa, skoro celog meseca. Neki posao koji ste odavno hteli da uradite može postati aktuelan, ali ga se altite tek krajem maja.

BIK – Zdravlje

Pijte puno vode – vaš organizam voli vodu, a Vi to znate da zaboravite.

BLIZANCI – Ljubav

Loša je komunikacija sa partnerom skoro celog maja. Možete se raspravljati oko nekih stvar iz prošlosti, zato probajte da se ne opterećujte stvarima koje ne možete da promenite, niti možete vratiti vreme. Ukoliko imate neki problem, rešite ga odmah, ne čekajte ništa, sada je vreme da se karte bace na sto. Prvo razmislite da li ste Vi nezadovoljni ili je partner uradio nešto pogrešno.

BLIZANCI – Posao

Odličan mesec za posao. Napredujete lako. Ne morate mnogo da se trudite, samo odrađujte sve na vreme i proveravajte datume, rokove i nemojte gubiti bitna dokumenta.

BLIZANCI – Zdravlje

Moguća nervoza tokom celog meseca, zato nađite način da se opustite. Većina Blizanaca voli da čita, potražite zato neku dobru knjigu.

RAK – Ljubav

Zabavljajte se što više. Uživajte u ljubavi koja Vam se smeška ovog meseca. Ne dozvolite da Vam neko sa strane kvari sreću. Ljubomorni možete biti, ali ako shvatite da je to samo stvar nesigurnosti, onda će je biti manje. Slobodni Rakovi mogu da očekuju pojavu neke zanimljive osobe u njihovom životu. Zauzeti, trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, pošto može da dođe do problema ako sve ne izbalansirate.

RAK – Posao

Mogući su problemi sa nekom muškom osobom na poslu. Ne zamerajte se kolegama. Ne morate svima da pričate šta radite. Zadržite to ponekad za sebe. Ne preterujte sa poslom ovog meseca jer ćete se preforsirati, a ništa veliko nećete uraditi.

RAK – Zdravlje

Više spavajte – vašem telu je potreban odmor, nemojte to da zaboravite, jer Vam preti prolećni umor.

LAV – Ljubav

Ukoliko komunicirate sa nekom osobom koju ste upoznali preko prijatelja, ili na Internetu, možete očekivati početak neke lepe veze. Zauzeti, dobra komunikacija sa partnerom može da reši sve probleme. Ne zapostavljajte dragu osobu zbog obaveza. Idite negde na odmor zajedno, makar na kratko. Prijaće Vam promena.

LAV – Posao

Trgovina je dobar posao za Vas ovog meseca, tako da ako ste planirali da nešto prodate, sada je dobro vreme. Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, mada nećete biti baš zadovoljni. Platite sve račune na vreme i budite vredni.

LAV – Zdravlje

Odmarajte se što više, nemojte da Vas ponese lepo vreme, moguć umor i pad imuniteta.

DEVICA – Ljubav

Ako ste u vezi pripremite večeru za partnera, oduševite ga, trudite se više ovog meseca. Slobodni, partnera možete upoznati na radnom mestu. Možete se pomiriti sa osobom sa kojom ste već bili u vezi. Ali, ne vraćajte se na staro, ako mislite da to stvarno nema budućnost.

DEVICA – Posao

Možda će doći do nepredviđenih troškova u kući ovog meseca. Gledajte da štedite malo, iako niste skloni tome. Posao će Vam doneti dosta novca, ali platite prvo sve račune. Možete ići na poslovni put ili ćete uložiti novac u neko lepo putovanje.

DEVICA – Zdravlje

Moguće su alergije.

VAGA – Ljubav

Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vreme da rešite sve probleme. Ne ulepšavajte i ne idealizujte partnera. Budite realni. Takođe, ovog meseca očekujte pomoć od partnera u vezi sa novcem i poslom. Pazite šta pričate, da ne biste zažalili. Slobodni, možete na nekom putovanju upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste avanturama.

VAGA – Posao

Moguća saradnja sa inostranstvom, sa ljudima koji nisu iz vašeg mesta rođenja, sa strancima. Ne raspravljajte se ukoliko dođe do problema, nego budite smireni. Možete zaraditi manje novca nego što ste očekivali, ali će od kraja meseca situacija biti mnogo bolja.

VAGA – Zdravlje

Spavajte više i organizujte se bolje da biste imali više vremena za odmor – ovog meseca stres vas neće štedeti.

ŠKORPIJA – Ljubav

Ovaj mesec je mesec ljubavi za Vas. Uživajte. Možete sarađivati sa partnerom u poslu ili će Vam dati neke informacije koje će Vam pomoći. Nema tajni, sve je javno i to je dobro. Slobodni, možete uploviti u neku vezu, koja ima dobru bazu da postane nešto ozbiljnija.

ŠKORPIJA – Posao

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu neophodne. Ne pozajmljujte drugima novac. Ne uzimajte kredit. Bitno je da gledate samo sebe na poslu. Moguć rad sa prijateljem. Sledite svoje ideje i ne odustajte od njih.

ŠKORPIJA – Zdravlje

Dobro se osećate i potrudite se da tako ostane – spavajte dovoljno i hranite se zdravo.

STRELAC – Ljubav

Moguće su svađe i rasprave sa partnerom,ali je to zato što imate višak energije i strastveni ste. Puno smeha i radosti će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Budite realni. Ako ste slobodni, smeška Vam se zanimljiva avantura.

STRELAC – Posao

Ako ste privatnik, to je sjajno. Budite srećni jer ćete imati dosta posla ovog meseca koji će Vam se isplatiti. Dosta novca će doći u vaše ruke, nemojte preterivati u trošenju nego uložito u dom ili usavršavanje. Budite skromniji u radite sve u skladu sa mogućnostima. Imajte strpljenja za rezultate, ako sve ne ide kako ste zamislili, isplatiće se poslednje nedelje maja.

STRELAC – Zdravlje

Odlično se osećate i tako će biti tokom celog ovog meseca.

JARAC – Ljubav

Strasti su uzburkane, ali ste romantičniji nego inače. Slobodni, možete se zaljubiti, upoznati neke nove osobe, ali nemojte ulaziti u avanturu, nego gledajte da odaberete nešto stabilno, da budete sa nekim na duže staze.

JARAC – Posao

Ukoliko Vam je potreban kredit za posao, sada nije dobar period. Ukoliko budete sve ispravno radili brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se. Moguć rad sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta stanovanja, ali proverite sve, moguće su prevare.

JARAC – Zdravlje

Dobro se osećate, ali ako ne budete dovolno spavali, ovog meseca očekujte pad imuniteta.

VODOLIJA – Ljubav

Dosta ste nervozni. Unesite neke novine u vezu ili brak. Promene su uvek potrebne. Promenite pristup rešavanju problema, da ne biste upali u kolotečinu. Strastveniji ste ovog meseca. Preko porodičnih prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vam biti zanimljiva.

VODOLIJA – Posao

Ako razmišljate o radu od kuće, sada je dobar period za to. Porodični posao je dobar za Vas takođe, imate pomoć sa svih strana. Ako ste privatnik razmislite na koj način ćete se reklamirati. Odličan mesec za napredak. Pomoć muških osoba je zagarantovana, ali pazite šta potpisujete. Nije dobar period za saradnju sa osobama iz inostranstva.

VODOLIJA – Zdravlje

Nemojte raditi ništa što Vam se ne radi, bar nemojte raditi prekovremeno jer Vam prete stres i pad imuniteta.

RIBE – Ljubav

Odličan odnos sa partnerom. Komunikacija je divna. Sve je moguće dogovoriti. Samo nemojte da nervirate partnera. Zadržite fine odnose i počnite da planirate neke bitne zajedničke događaje. Komunikacija je najbitnija ovog meseca, za one koji su sami.

RIBE – Posao

Mogući su problem na poslu. Novac Vam može stići iz inostranstva. Morate se mnogo više truditi, imajte u vidu da neće biti lako ovog meseca. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili prekovremeno.

RIBE – Zdravlje

Odlično ćete se osećati veći deo meseca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *