SHARE

Sigurno je da je ovaj cijeli svijet pun kontroverzi i čudnih stvari koji se stalno dešavaju. Svaki dan svjedočimo tome sve više, a sve je više čudnih brakova koji počinju od istospolnih, te brakova među djecom, a onda i dolaze ovi brakovi kada je razlika u godinama nevjerovatna.

Kada pomislite da se neka djevojka od 22 godine udala za starca od 87 godina, onda sigurno razmišljate da je to uradila iz koristi. Kako i ne biste tako razmišljali jer je ipak takva razlika u godinama nešto što se ne bi trebalo dozvoljavati. Sada vam želimo reći kako se jedna stara izreka dokazala preko ovog slučaja, a radi se o onoj izreki “ljubav ne poznaje granice”.

Svakome se može desiti neka ljubav bez obzira na godine, ali mi opet mislimo da je ovo malo previše. Navikli smo čudi da se ljubav desi kada je razlika čak deset godina, a već tada nam to bude čudno, ali ovaj brak je nešto što se ne zaustavlja samo zbog razlike u godinama. Ovaj put je obavljeno vjenčanje kada mladoženja ima osamdeset sedam godina i mlada ima samo 22 godine.

Oboje su izjavili da su veoma uzbuđeni jer dolazi uskoro prva bračna noć, dok su također i svi okolo njih bili veoma znatiželjni. Ovaj starac je htio staromodno vjenčanje zbog čega je i htio sačekati do braka kako bi proveli zajedno prvu noć. Tako je i bilo, a onda je došlo vrijeme kada su to trebali obaviti.

Mlada je tada preuzela cijelu kontrolu i uradila je sve samo kako bi uzbudila sovg izabranika i bila je sva dotjerana jer je htjela da dobro obilježi tu noć. Stariji čovjek je također uspio zadovoljiti svoju izabranicu, te je on bila veoma uzbuđena sa njegovim potencijalom. Ona mu je tada rekla nešto što mu se i nije baš svidjelo, a rekla mu je kako je prije njega bila sa dosta mlađim muškarcima, gdje je niti jedan od njih nije uspio zadovoljiti kao on. Radi toga se on jako naljutio jer je tek tada saznao da je ona bila prije njega sa drugim muškarcima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here