SHARE
epa06110797 Serbian tennis player Novak Djokovic speaks during a press conference in Belgrade, Serbia, on 26 July 2017. Djokovic announced that he will not play again in the 2017 season due to an elbow injury. EPA/ANDREJ ISAKOVIC / POOL

Slavni sportisti su poznati kao ljubitelji automobila, a kad su u pitanju “limeni ljubimci” se ne štedi. Na četvorotočkaše nije imun ni najbolji srbijanski teniser Novak Đoković.

Zahvaljujući odličnim rezultatima u tenisu Đoković je zaradio ogromnu količinu novca kojom je omogućio sebi, ali i najbližima da uživaju u luksuzu i ne libi da se pohvali i nekom moćnom mašinom.

Među sportistima u posljednje vrijeme je sve popularniji novi Teslin električni automobil Model X. U svojoj garaži ga imaju brojne zvijezde, a odolio mu nije ni Đoković, što potvrđuje i snimak objavljen na društvenim mrežama.

Teslin Model X plijeni pažnju elegancijom. Karakterističan je po otvaranju zadnjih bočnih vrata u obliku galebovih krila, a cijena mu se proteže od 35.000 eura pa na više.

Nema sumnje da će Đoković uživati u komfornosti i svim ostalim blagodatima koje ovaj automobil nudi svojim putnicima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here