ISPOVEST: U MOM KRAJU JE BILA JEDNA RADNJA. RADNJA JE BILA JAKO BLIZU MOJE KUĆE. U RADNJI JE RADILA JEDNA PRODAVAČICA BILA JE JAKO ZGODNA I PRIVLAČNA…

Podeli na društvenim mrežama
U mom kraju je bila jedna radnja. Radnja je bila jako blizu moje kuće. U radnji je radila jedna prodavačica bila je jako zgodna i privlačna. Ime joj je bilo Dunja bila je mala ali zgodna malo širih bokova i omanjih sisa, često je nosila trenerku koja je isticala njene oblinee jer je bila jako utegnuta u trenerci, gore je oblačila neku usku maicu ispod koje se vidjela veličina njenog grudnjaka. Skoro svaki dan sam išao do radnje makar uzimao i neku sitnicu. Jednoga dana mama me je poslala po neštoo ja sam namjerno uzeo pogrešno da bih opet mogao ić da kao ispravim grešku. Bila je to omanja radnja od dvije sobice i ostava i kupatilo.
Jednog dana sam otišao sa drugom na sok tako smo ipred te radnje pili sok i moga druga je iznenada nazvao otac da idu negdje. Ja i prodavačica smo ostali sami u toj malenoj radnji pričali smo o nekim glupim stvarima tih dana sam ga bacao sve dok jaja nisam ispraznioo. Bila je jako draga osoba imala je oko 30g a ja sam imao oko 23. Jako se dobro dežala za svoje godine. Ispale su mi cigarete na pod i pošao sam da ih podignem ali ona se spustila prije mene i podigla ihh kada se spustila i pružila ruku ka cigaretama a ja sam se naravno zagledao u si*e koje su se vidjele ispod maice taj dan nije nosila grudnjak i jasno su se vidjele jer je maica bila sa dekolteom. Kada se vraćala primjetla je gdje gledam nasmijala se i upitala me jel ti se sviđaju srce. Iznenadio sam je kada ja to reklaa ali bilo mi je jako dragoo odgovorio sam-da jako mi se sviđaju i baš kada sam pomislio da će bit nešto između nas začulo se automobil ispred radnje bio je to njen muž obadvoje smo se na neki način razočarali ja sam otišao kući i razmišljao o tom pitanju. Idućeg dana sam ponovo došao u radnju bila je sama rekao sam joj da mi doda sok sa gornje police ona je upitala zašto baš onaj sa naj gornje i nasmijala se. Rekao sam da mi se sviđa taj sok a ona je rekla da ću morati proći iza pulta da ga sam dobavim jer ona ne može da dohvati baš taj sok. Prošao sam iza pultaa i protegao se da dohvatim taj sok ona me je zagrlila i počela me maziti po kurcu. Zatim me je povukla do ostave gdje je bio neki kauč ona je sjela i privukla me. Zatim je otkopčala pantalone i izvadila mi ga i počela pušiti radila je to jako vještoo. polahko sam joj otkopčavao bluzu koju je imala na sebi taj dan zatim sam joj skinuo maicu i počeo joj ljubiti sisee oblizivao sam njene malene sise i štipkao je za bra**vice. Zatim sam joj svukao njenu usku trenerku i odgurnuo je na krevet ostala je samo u gaćicama i čarapima ljubio sam je po stomaku zatim sam prešao na njene nogee kada više nisam mogao izdržat sklonio sam gaćice na stranu i vidjeo njenu slatku pi*kicu. Polako sam zavukao prvo dva prsta a ona je uzdahnula neko vrijeme sam joj gurao dva prsta a poslije sam prešao na tir sve dok nisam svukao njene gaćice i zavukao ga lagano unutra a ona je uzdisala tako sam je neko vrijeme j***o lagano a zatim sam ubrzao.
Kada sam skontao da ću svršiti pošao sam da ga izvadim a ona me obgrlila nogama i tiho prošaputala možeš slobodnu unutra. Napunio sam joj p**ku sper*om a zatim ga izvadio i ona ga je oblizala tada sam je ponova nastavio je*ati u njenu slatku p***u neko vrijeme sam je je**oo a onda se počela grčiti i povikala – uhh svr*it ćuuu nisam stajao sve dok nije došlo do pu*anja. sokovi su izlazili iz njene p**ke a ja sam joj je oblizaoo. Bio je to najljepši s*x u mom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *