Jasni znakovi da ste s pogrešnom osobom

Jasni znakovi da ste s pogrešnom osobom
Veze s pogrešnom osobom najčešće imaju jednu zajedničku osobinu – svi vide da nešto nije u redu, osim nas samih.Ovo su znakovi koji pokazuju da niste sa svojom srodnom dušom:Niste svoje kada ste s njim.
Primjećujete promjenu u svom ponašanju kada ste u njegovom društvu? Pazite na rječnik, postupke, plašite se ponašati spontano jer ne znate kako će on na to reagirati i hoće li će vas shvatiti na pravi način. Ovo su prvi znaci upozorenja da veza u kojoj se nalazite nije za cijeli život.Bojite se reći svoje mišljenje.
Ako kažete ono što doista mislite, postoji velika vjerovatnost da vas zbog toga ismijavati? Treba li stvarno u životu taj dodatni stres da pokraj “voljene” osobe nemate pravo reći svoje mišljenje?Stalno čekate da stvari postanu bolje.
A dobro znate da neće biti bolje jer do sada niste uspjeli izgraditi barem malo normalan odnos.Kada otkaže planove, zapravo vam je drago.
Podsvijest vam govori da bi bilo najbolje prekinuti baš svaki kontakt s njim! Ako se ne radujete zajedničkim planovima, izlascima i ljepše vam je da ostanete same kod kuće uz seriju koju ponavljaju već deseti put, mislimo da bi vam barem to trebalo biti jasan znak.Često razmišljate je li svim parovima (dosadno) kao vama.
Prolazi vam kroz glavu je li se isto tako i vaša prijateljica zasitila svog dečka s kojim je od srednjoškolskih dana…Njegove vas poruke ne vesele koliko bi trebale
Ni njegovo “Mislim na tebe”, više nema istu čar. Možda izazove neki blagi osmijeh ili sjećanje na vremena kada ste skakale od sreće samo zato što ste dobile poruku od njega!Neugodno vam je kada ga dovedete među prijatelje.
I često vam prolazi kroz glavu kako bi bilo lijepo da ste same izašle s društvom.Često razmišljate kako bi bilo da ste same.
Ah, ti divni solo dani sada vam tako nedostaju i vjerujete da bi bilo sjajno kada bi se vratili u to vrijeme!On nije centralni lik u vašim planovima za budućnost.
U budućnosti vidite sebe s drugim frajerom koji će zaista moći i znati usrećiti!Namjerno započinjete svađe samo da nešto osjetite.
Nekad i svađa nije loša jer će izazvati u vama barem nekakve osjećaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!