SHARE

Neki horoskopski znaci se teško odlučuju na prevaru, dok su drugi po tom pitanju opušteni i ne prezaju od prevare. Najsklonija prevari definitivno su ova četiri znaka.

BLIZANCI

Vama život nije zanimljiv bez avantura. Ovaj lepršavi vazdušni znak ima najmanje dva udvarača u isto vreme, a čak i onda kada se zaklinje u svog partnera, velike su šanse da će jednom ipak pokleknuti. Ako vaš udvarač pritom bude pričao o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu. Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu.

RIBE

Vaše veliko srce konstatno je preplavljeno emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete da živite bez nežnosti i ljubavi. Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dve ili tri strastvene, ali ništa manje iskrene veze. A kada se opredelite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti možete da se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

OVAN

Vaš partner uspeo je da nađe zajednički jezik sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam. Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana. Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju. Ali kada osetite grižu savesti, sve je već prošlo. Ipak, stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cenu.

VAGA

Verni ste samo sebi! Vašim znakom vlada Venera, boginja ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih lepota ovoga sveta. Zato šarmantnom kavaljeru lepih manira jednostavno ne možete da odolite. Ako je pritom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu sa vama. Uživate u prastaroj večitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još neverovatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

Što se tiče ostalih znakova, stvari stoje ovako:

BIK

Onaj ko vas želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvek pored vas, onda kada vam je potreban, i ako vas obasipa slatkišima i cvećem, to će mu biti samo plus u vašim očima. Kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam „pomera pamet“ i vi mu se tada sasvim predajete. Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku.

RAK

Vi ste, u stvari, jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Deca i porodica su vam sve. Međutim, ako vas suprug zapostavlja, vaš bes će sve više da raste, baš kao i vaša želja za osvetom. Čak i kada vam gnev malo splasne, a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu muziku i nežnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani, a za svaki slučaj ostajete u kontaktu sa udvaračem i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči.

LAV

Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni da vas je vrlo lako “skrenuti sa pravog puta”. Ali to je zabluda. Uglavnom ste verni i volite svog muškarca. Međutim, ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio moraće da vam pruži mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za “kraljicu” poput vas mora dobro da se potrudi. I tek onda kada se uverite da je „prineo žrtvu“, može da se nada erotskom sastanku sa vama. Ali da biste ostvarili trajniju vezu, moraće još više da se potrudi.

DEVICA

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da preduzmete nepromišljene korake. Ali, s druge strane, taj vaš „stegnuti“ eros sprečava vas da se prepustite uživanju. Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja. Naravno, uvek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo.

ŠKORPIJA

Sve ili ništa je vaš životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Dok vi pokušavate da spasete vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu. Odolevate čak i dugotrajnom neobuzdanom seksualnom udvaranju. Ali ako imalo posumnjate u vernost vašeg stalnog partnera, buknuće vulkanska eksplozija vaše strasti. A tada se kao prava strastvena osvetnica sa uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču.

STRELAC

Vernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete. Onome ko pokuša da vam se približi biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo sa onim udvaračem koji je doživljava kao nekoga ko zaista ume da uživa u igri zavođenja i predavanja.

JARAC

Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja, pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj ko se i profesionalno i u vašim očima toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu. Jer i sami znate da ništa tako ne uspeva kao uspeh, bez obzira na to da li se radi o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo sledite zov srodnih erotskih duša, a ono što može da vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera.

VODOLIJA

Vaš prijateljski smešak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. Sa partnerom ćete ostati zajedno ceo život, pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode. Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umetnik. Samo ćete vi umeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumete njegove snove. I možda ćete zato poželeti da odletite s njim i na „sedmo nebo“.

Izvor: pink.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here