Kakav kanabis ja sam karcinom izliječila sa običnim sastojkom


Kada vam dijagnosticiraju karcinom želuca nije baš ugodno,najprije psihički. Ali čovjek u panici uvijek se hvata za slamku,ja sam probala sve i gledala kroz prizmu većeg novca,većeg lijeka a zapostavljala one jednostavne i učinkovite koji su bili pred nosem. I na kraju uz pomoć vašeg sajta uspjela sam izliječiti rak. Već 5 godina nema nikakvih simptoma a znate kakva je prognoza raka želuca.
Mislim da je ovo bio uspjeh i otkrovljenje za mene,voljela bi da i drugi dožive isto i izliječe se.
Nakon svega bili su me otpisali ali…uvijek ima ali.
Moj osnovni lijek je bilo maslinovo ulje. Svako jutro po malo šolju kvalitetnog maslinovog ulja i preko dana čaj od nevena i kunice,ali evo vam još neki savjeti stručnjaka:
ŽIVOTIĆEVA TERAPIJA
Prvih 12dana:
Pomešati po kašiku sitno iseckanog lista i korena maslačka,lista bokvice, lista i korena vodopije, lista i cveta kantariona,korena pirevine, lista i cveta hajdučice, lista koprive, lista maline i lista ranjenika, pa sve preliti sa 1,4 I ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji dva sata. Procediti i piti tokom dana. U svaku šolju dodati po pola kašičice polenovog praha. U 10 i 16 h pojesti po dve pečene jabuke zaslađene medom.
RAK ZELUCA terapija sledećih 8 dana
Pomešati dve kašike nadzemnog dela dimnjače u cvetu i po kašiku korena vodopije i korena koprive, pa sve preliti sa 8 dl ključale vode i ostaviti poklopljenoda odstoji dva sata. Procediti i piti po 2 dl pre doručka, ručka i večere. U svaku šolju pomešati po kašičicu polenovog praha.Tokom dana, umesto vode, piti mešavinu: pomešati po jednu kašiku nadzemnog dela troskota, lista i cveta podbela,lista bokvice, lista kupine, lista i cveta kantariona i dve kašike lista i cveta podubice, pa sve preliti sa 1,2 I ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji dva sata. Procediti i piti tokom dana.
Sledećih 10 dana:
Pomešati po kašiku lista ranjenika, lista i cveta podubice, lista bokvice i po dve kašike lista i cveta hajdučice i lista i cveta kantariona, pa sve preliti sa 1,2 I ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji dva sata. Procediti i piti po 2 dl pre i posle doručka, ručkai večere. U toku dana, umesto vode, piti čaj: pomešati dve kašike lista bokvice i po kašiku lista i cveta podbela i lista i cveta podubice, pa sve preliti sa 8 dl ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji dva sata. Procediti i piti tokom dana.
Sledećih 20 dana:
Pomešati po kašiku korena maslačka, rizoma celera, korena vodopije i po dve kašike lista koprive, cveta i lista hajdučice i lista i cveta kantariona, pa sve preliti sa 1,6 I ključale vode i ostaviti poklopljeno da odstoji dva sata. Procediti i piti tokom dana. Pre doručka, ručka i večere, pojesti po kašiku sitno samlevenog semena piskavice pomešanog sa decilitrom čaja ili sveže ceđenog soka od voća ili povrća. U 10 i 16hpojesti po dve pečene jabuke zaslađene medom. Napomena: Uz svaki obrok jesti salatu od svežeg kupusa ili maslačka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *