SHARE

Znate ono kad cujete nesto i prosto ste skepticni u pogledu toga…bas je tako bilo sa mnom i ovim receptom. Da nisam videla ne bih ni verovala ,ali posto je tako resila sam da to podelim s vama ako nekome nekad zatreba a nikad se ne zna…. U lekovitost ovoga sam se uverila dovoljno puta da znam da je vredno pokusati umesto da vam vodu iz kolena vade onim ogromnim spricevima i nakon toga silne terapije i lekovi…uhh!!! A ono sto je potrebno da bi ste se resili istog jeste da budete uporni ni manje ni vise nego 40 dana,tj.  noci!!

Sastojci

  • 1 saka pasulja (tetovac)
  • 1 kesa one za zamrzivac od 2-3 l
  • 1 pamucna krpa
  • 1 lanena krpa
  • 1 vunena krpa
Priprema
1.
Dakle….Svako vece(pred spavanje) uzeti saku (punu) pasulja-oprati i staviti da kljuca. Od trenutka kljucanja kuvati jos 15min. Zatim pasulj procediti,malo prohladiti i sipati u plasticnu vrecicu.
Posluživanje
Neka pasulj bude dovoljno topao da vase koleno moze da izdrzi toplotu,ali ne hladno i nikako vruce da se ne opecete. Pasulj je u kesici -rastanjite ga u sirini kolena i onda zavezite kesicu tako da pasulj bude na jednom mestu a ne rastrkan … Onda preko toga ide pamucna pa lanena pa vunena krpa. Koleno se dobro ususka i sutra se sadrzaj kesice baci. Postupak se ponavlja kao sto rekoh svako vece tj. 40 noci iznova!! A za rezultat cete se uveriti samo ako ste uporni pa cete sa zadovljstvom prepricavati iskustvo drugima!!! Pozdrav!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here