KAMEN U BUBREGU neka bude prošlost: Na prirodan način riješen problem


Bubrezi su vrlo značajan organ, oni pomažu izbacivanje štetnih tvari iz organizma. Kamenje u bubrezima nastaje kada bubrezi nisu u stanju da obrade toksine na pravi način. Tada dolazi do kristalizacije neprerađenih minerala.
Sok od limuna, maslinovo ulje i jabučni ocat
Ovo je jedan od najučinkovitijih lijekova za kamenje u bubregu. Kada osjetite prve simptome, pomiješajte 60 mililitara maslinovog ulja i 60 mililitara limunovog soka. Popijte sve odjednom, a nakon toga popijte i 350 mililitara vode. Pričekajte pola sata. Zatim iscijedite sok od pola limuna u 350 mililitara vode i dodajte žlicu jabučnog octa. Promiješajte i popijte napitak. Kombinaciju limunovog soka, jabučnog octa i vode pijte na sat vremena dok se bolovi ne smanje.
Uvin čaj
Ovo je jedan od najpoznatijih prirodnih lijekova za probleme s bubrezima i mjehurom. Uvin čaj može umanjiti infekciju, pročistiti urinarni trakt i otkloniti bolove. Osobama koje pate od kamena u bubregu se preporučuje 500 mililitara uvinog čaja dnevno.
Rastavić
Ovo je učinkovit lijek protiv tegoba uzrokovanih kamenjem u bubrezima. Pijte dnevno oko 3-4 šalice čaja od preslice ublažiti bolove.
Sok od nara
Sjeme i sok nara su još jedan učinkovit lijek protiv kamena u bubregu.
Celer
Celer je povrće koje odlično utječe na zdravlje bubrega i kompletnog urinarnog trakta. Možete ga dodati salati, piti čaj od celera ili koristiti kao dodatni sastojak u jelima.
Bosiljak
Čaj od bosiljka ima pozitivan utjecaj na zdravlje bubrega. Ukoliko imate probleme s kamenjem u bubrezima uzimajte dnevno jednu žličicu mješavine soka od bosiljka i meda.
Izvor: zenstvena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *