KIJA GLUMILA VEZU SA ANDRIJOM, HTJELA DA SLOBA BUDE LJUBOMORAN: Strašne riječi odzvanjaju Zadrugom!

Ljubavni trougao između Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani već osam mjeseci je glavna tema kako u Zadruzi, tako i van nje. Nakon što se Kija danas vratila u kuću nakon noći provedene u bolnici zbog svađe koju je imala sa Radanovićem, Zorica Marković i Milan Milošević su otvoreno stali na njenu stranu. Njih dvoje su danas, dok su ostali ukućani igrali prvomajske igre razmijenili mišljenja o celokupnoj situaciji.
– Neće više da se nervira, ona je rekla šta je htjela. A on će živeti sa tim cijeli život – prenio je Milan ono što mu je Kija rekla.

– Svašta će tu biti još do kraja. Znam. Ne može ovako da se završi. Pogotovo kad ode sa njom na sahranu, ova (Luna) će da ishisteriše kao sumanuta. Ja ne bih mogla da izdržim da sam na Kijinom mjestu, ja se njoj divim – rekla je Zorica.

– Ona je gledala to tri mjeseca i iz besa ušla ovde. Htjela je da glumi tu vezu sa Andrijom, ovde pokušala da ga napravi ljubomornim. Radila je sve što njoj nije od koristi. Mislila je da neće morati da se ponizi i da prizna da ga voli – zaključio je novinar.

– On se primio na tu priču, Anabela… Traži njenu pjesmu, to njega loži, misli da je Anabela mnogo popularna, htio je i duet sa njom – naveo je Milan.

– Pa, je*em ti sunce, ona kao da ima neke mađije, posle one posete izludeo dečko načisto. Je l’ ona (Anabela) uzima Slobu za nju ili za kćerku? Da nije on htio Anabelu, pa je onda ona (Luna) slična njoj, liči na nju pa našao zamjenu? Bože sačuvaj! Na njen nastup došlo dvadesetoro ljudi. A kad on krene da radi, a ovi njegovi seljaci traže pare, a ovi ovamo traže pare, tu ima da bude svašta – završila je Markovićeva.

ISKRENE RIJEČI KIJINE MAME: Gledam Lunu i plačem! Ja sam bila ona – Kiju sam dobila sa OŽENJENIM!

Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar, saopštila joj je juče da joj je otac Miloš preminuo u subotu, a tome je prisustvovao Slobodan Radanović, njen zet. Poslije toga on se nije odvajao od svoje supruge u rijalitiju “Zadruga”, dok je Luni Đogani, s kojom je proveo osam mjeseci u vezi, tražio da narednih dana budu na pauzi dok ne vidi šta će da radi.

On sad djeluje prisno sa svojom ženom, pa čak djeluje i da će se pomiriti, što je prokomentarisala i Nadica u intervjuu za “Pink.rs”.

Ne znam kako će se sve odvijati. Ona je kad mu je priznala da ga još voli pokazala da je jaka žena, ali ja nešto nemam nadu da će se to izgladiti. Oni neka rade šta hoće, to je njihova stvar, ja neću da se miješam u to. Ona zna može li da mu pređe preko toga, a ja znam koliko je on nju povrijedio i koliko je ona patila – rekla je Kristinina majka.

Nadica je priznala da joj je i Lune žao, jer ona ne zna šta ju je snašlo zbog Slobine promijene i smatra da je Đoganijeva iskreno zaljubljena u njenog zeta.

On nije ispao fer ni prema Luni, i prema njoj se ružno ponio. Prvo je bacio niz vodu pet godina sa Kijom, sad osam mjeseci sa Lunom. A šta je Luna dijete kriva tu? Ona se samo zaljubila, ja i nju razumijem. Ja gledam i plačem sa svojom Kijom, a i ona je nečije dijete, i Anabela plače za njom i Slobina majka za njim – izjavila je Nadica.

Ona može da se positoveti sa njom, jer je njena priča slična – Kijin otac Miloš imao je 41 godinu kada je upoznao Nadicu i bio je oženjen.

– Ja sam bila Luna sa svojih 28 godina kada sam se zaljubila u oženjenog čovjeka, pa moram da je razumijem. Ali razumijm i svoju kćerku. Još sam ja bila starija od Lune kad sam ušla u sve to – iskrena je bila Nadica.

Ona se nije iznenadila ni kada je njena kćerka prije nekoliko dana priznala svom suprugu da ga i dalje voli, jer je i u njenoj koži bila i držala te riječi dugo u sebi.

– Ja sam njenom ocu rekla da sam ga voljela kao Boga posle 20 godina, cijeli Zrenjanin me povezuje samo sa njim i ni sa jednim drugim muškarcem. I prije dvije nedjelje sam ga zvala da ga pitam kako se drži – kaže ona i dodaje:
– Trudila sam se da između njega i Kije stvorim odnos roditelja i djeteta, objašnjavala joj da treba uvijek da mu se nađe ako ja umrem, a on ostane, da je on njen otac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *