KIJA ILI LUNA? Sloba prelomio! Izabrao je da li sa ljubavnicom ili ženom NASTAVLJA ŽIVOT! (VIDEO)

Može li tako?

Bane Čolak sinoć je pitao Slobodana Radanovića, koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario u “Zadruzi” sa Lunom Đogani, koju bi izabrao od njih dve. Ukoliko bi odabrao ženu, to bi značilo da se sa devojkom ne bi čuo do kraja života, a isto bi bilo i u suprotnom.

 

– Ovo je pitanje koje je meni Kristina postavila u intervjuu. Nikada nisam razmišljao o tome. Da moram da prekinem svaki kontakt? Pa ajde, ne znam… ajde… pa… zaista ne bih voleo da prekinem kontakt šta god da bude – govorio je Radanović.

S obzirom na to da Sloba nije mogao da se odluči, Bane je pevaču postavio isto pitanje, ali na malo drugačiji način posle čega je Radanović rekao svoj odgovor. Čolak je dao opcije Slobi da bira između Lune i Kije sa kojom bi zajedno izašao iz “Zadruge”, a sa kojom ne bi pričao do kraja života.

– Pa dobro, izabrao bih da izađem… ne bih voleo da prekinem kontakt ni sa jednom ni sa drugom. Izabrao bih da izađem sa Lunom. Kristinu sam dovoljno povredio i ovo što priča sa mnom trenutno, ni to ne mora – rekao je Sloba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *