SHARE

Fantastična priča iz Engleske, zbog toga postoje navijači i oni drugi koji sebe tako zovu. Da imamo šešir, skinuli smo bi ga i naklonili se ovom dečaku!

Adam je klinac koji ima veliku ljubav, Hadersfild. U ovom trenutku živi svoje snove. Naime, njegov klub je u Premijer ligi, ide im odlično, a šlag na tortu je istorijska pobeda nad Mančester Junajtedom.

Bio je svedok istorije, na tribinama stadiona “Džon Smit” prošlog vikenda, naravno otac ga je vodio na meč.

Adam je našao novčanicu od pet funti, nije znao kome je ispala, nije želeo da je zadrži, jasno, lepo vaspitani momak je odmah rekao ocu da sa tih pet funti moraju nešto da urade.

Logično je bilo da ih pošalje klubu, ali uz specijalnu molbu.

On je direktoru Šonu Džarvisu poslao pismo sa objašnjenjem da su našli 5 funti, ne znaju čije su, pa one pripadaju klubu. Sugerisao je direktoru da zamoli menadžera Davida Vagnera da petaka prosledi fudbaleru Aronu Moju koji je bio odličan protiv Junajteda i dao je gol “Đavolima”.

Naravno, priložio je novac u kovertu.

Džarvis je pismo podelio na Tviteru, uz komentar, “Mali Adam je klasa”, a u priču se uključio i Moj koji je prihvatio pet funti za gol, ali samo ako upozna tako odanog navijača kao što je Adam.

Nastavak priče sledi, ali još jednom, ovo je klasa i pravi navijač.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here