SHARE


Sinead Connett (29) iz Hertforda u Velikoj Britaniji priznala je da je počinila stravičan zločin – tijelo dječaka kojeg je rodila još u kolovozu 2013. skrila je u kanalizacijski otvor.
Leš djeteta umotala je u ručnik i vrećicu trgovačkog lanca Marks&Spencer gdje radi kao šefica kadrovske službe. Pronašao ga je vodoinstalater u odvodnoj cijevi u vrtu njezinih roditelja nakon što je ga je u veljači 2016. pozvao Sineadin otac zbog problema s instalacijama.
Žena je tijekom sudskog postupka nekoliko puta mijenjala iskaz – tvrdila je da je silovana, da nije znala za trudnoću, pa i da je rodila mrtvorođenče. Obdukcijom je utvrđeno da je dijete iznijeto kroz gotovo cijelu trudnoću, a otac je Sineadin sadašnji suprug Jonathan Layfield. Uzrok smrti nije sa sigurnošću utvrđen, iako su na lubanji pronađene frakture.
Connett je osuđena na 12 mjeseci zatvora.
– Samo smo htjeli istinu, a vi ste lagali nekoliko puta i iznijeli ozbiljne optužbe za silovanje. Sami ste si stvorili ovakvu situaciju i morate biti kažnjeni. U zatvor idete odmah – poručio joj je sudac Jeremy Richardson na izricanju presude, piše BBC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here