Lijek od ove biljke UNIŠTAVA stanice RAKA – Možete ga napraviti sami! (RECEPT)

U mnogim našim člancima smo govorili o brojnim prirodnim lijekovima. Ti prirodni lijekovi su puni vitamina, a radi se obično o voću i povrću.

Te namirnice su dosta uspješnije u liječenju raka od hemoterapije. Hemotreapija ubija loše ćelije, ali i one dobre. Zbog toga organizam slabi, teško se izbori i često dolazi do povrata opake bolesti.

To nije slučaj sa prirodnim liječenjem.Prirodni lijekovi ubijaju samo loše ćelije i jačaju naš organizam. Imaju takvu moć ubijanja ćelija raka, da izliječe bolesne čak i u zadnjim fazama bolesti.

Informišite se, probajte ih, nemate šta izgubiti. Vidjet ćete da se mnogo više ljudi izliječi od raka prirodnim liječenjem.

U našim člancima smo spominajali dosta namirnca koje ubiaju rak i djeluu preventivno, np. limun, kokosovo ulje, kurkuma, čuvarkuća i još mnogi drugi.

Sad ćemo govoriti o još jednom takvom lijeku, a radi se o aloe veri. Aloe vera ubija ćelije raka, bogata je vitaminima, jača srce, smanjuje nivo hoelsterola, šećera u krvi, smanuje pritisak, dobra je za probavni sistem, sinuse, jača imunitet, pomaže kod zatvora, čisti jetru, bori s eprotiv bakterija( posebno rotiv Escherchie Coli)

Preporučuje se da napravite gel od nje, a to možete ovako uraditi:

Uzmite nekoliko svježih listova od ove biljke(biljak treba biti starija d 2 godine), naravno prije toga dobro operite ruke, a zatim listove.

Kako perete listive, ogulite malo kožicu i vidjet ćete gel. Taj gel iscijedite u posudu i dodajte malo eteričnog ulja (nekoliko kapi).

Pomiješajte dobro i stavite u tamnije posude, a zatim u frižider. Uzimjate u malim količinama jwer uvećim količinama djeluje kao laksans. Dobra je i za kožu, te ovaj gel možet nanijeti na nju.

(megagiga.info)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *