SHARE

Pitali ste se ima li lijek koji djeluje na sve a da nije štetan za organe poput jetre,želuca ili pancresa kao što su tablete. Ima li lijek bolji od aspirina. E pa vaš doktor je otkrio nakon godine istraživanja da ima. Radili smo meta analize,pitali pacijente,ljekare,pravili studije i otkrili napokon da reklame nisu uzaludne- OMEGA 3 je lijek za sve. ALI PAZI SAD-
Omega 3 masne kiseline su neophodne za sve procese u organizmu. Ali naša studija je otkrila da su bolje one iz račića nego riblje jer račići imaju više fosfolipida koji štite jetru i liječe je od masnoće i nemaju žive tako da je mogu uzimati i trudnice i djeca. Taj račić iz dna mora na Artarktiku je bogat omegom koja je bitna za podmazivanje zglobova kod reumatskog artritisa,bolnih zglobova,obavezna nakon infarkta mikoarda kao zaštita od tromba i reinfarkta,obavezna kod dijabetičara naoročito nakon moždanog udara, dobra za vid,za koncentraciju,za zaboravljanje i demenciju. Antioksidans protiv prehlade i raka naravno.
Lijek za holesterol i trigliceride koji se uzima bar tri mjeseca za regulaciju masnoće u krvi. Lijek koji ne šteti a stvara zalihe koje će uvijek biti tu da se izbore sa bolešću. Jedan takav omega je KRILL OIL.
Uzima se jedna tableta dnevno uz obrok a ako nikada niste uzimali omegu onda bolje dvije tablete uz obrok. Pokušajte bar tri mjeseca i osjetit ćete razliku sto posto,garantuje vam vaš doktor..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here