LUNA U OČAJNOM STANJU, ANABELA MORA DA UZME STVARI U SVOJE RUKE: Gagi otkrio SVE o kćerkinim PROBLEMIMA!

Blogerka Luna Đogani potpuno je potonula nakon što ju je pjevač Sloba Radanović napustio kada je izašla iz rijalitija “Zadruga”, dotuklo ju je kad je shvatila da Radanović i dalje voli Kristinu Kockar.

Ljubavni trougao iz “Zadruge” Luna Đogani, Sloba Radanović i Kija Kockar se raspao odmah po napuštanju rijalitija, a ako je sudeći po izjavama, ljubavni krah je najviše uticao na mladu blogerku, koja je etiketirana kao ljubavnica.

“Luna je očajna, od kad je izašla u spoljni svijet ne može da se oporavi od šoka. Bijesna je jer misli da je izigrana i iskorištena, a na sve to dobila je epitet ljubavnice u javnosti i svi je osuđuju na svakom koraku. Pita se da li je sve bilo vrijedno, i što više razmišlja to joj sve teže pada, po cijeli dan plače. Još joj je teže kad vidi intervjue koje daju Sloba i Kristina, ona je odlučila da se oglašava što je manje moguće. Potpuno ju je dotuklo kad je shvatila da je ostala sama, a da Radanović i dalje voli Kiju. Uvidjela je da on pokušava da spasi brak, jer razvod i dalje nije potpisao i insistira da razgovara sa suprugom. Palo je u vodu sve ono čemu se nadala devet mjeseci, a kako sama kaže, osjeća se užasno”, kaže izvor blizak Luni i dodaje:

“Sa dvadeset godina ne može da se kreće na javnim mjestima, a da joj neko ne dobaci nešto pogrdno. O njenom moralu i karakteru su se svuda priča, reputacija joj je toliko pala da tek sada shvata da nije bilo vrijedno svega. Voljela je Slobodana, ali sad se pita da li je on ikad gajio iskrene emocije prema njoj, tek shvata sve što su joj ljudi danima pričali. Potpuno je potonula, Anabela je sa njom danonoćno i pokušava da je iščupa od svega. Ona je i ranije govorila da će je odvesti na odmor, međutim sada shvata da je to neophodno. Trude se da što prije riješe i završe sve što moraju u Beogradu kako bi pobjegle iz Srbije na neko vrijeme”, zaključio je izvor.

 

Gagi Đogani je kratko poručio da je njegova nasljednica jako loše, kao i da ima njegovu punu podršku.

“Luna je psihički loše i baš joj treba da se odmori i naspava. Ne izlazi nigdje, spava puno, iscrpljena je. Ona nije željna publiciteta, i prije “Zadruge” je bila poznata. Neće da se eksponira sad, dosta joj je svega. Anabela je sa njom, čim zbog ugovora sa “Pinkom” bude mogla da je odvede negdje na put, da je skloni, to će i uraditi”, kaže Đogani.

(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *