Mali prozor, soba u očajnom stanju, zidovi sa kojih se guli farba: Fotografije smeštaja sezonaca na Jadranu šokirale sve (FOTO)

Da li su svi smešaji ovakvi ili je ovo samo jedan deo priče?
Smestaj na Jadranu Foto: Konobarski zivot
Na Fejsbuk stranici “Konobarski život” osvanulo je nekoliko fotografija koje navodno prikazuju smeštaj jednog sezonca na Jadranu. Ove fotografije su odmah izazvale lavinu komentara.

Uz fotografije piše da je u pitanju “smeštaj jednog kolege na sezoni”.

Na fotografijama se vidi prostorija u očajnom stanju u potkrovlju s jednim malim prozorom, kao i zidovi s kojih se guli boja.

– Ovo je još i super gde su mene smestili u Umagu. Ima to već dosta godina, ali mislim da je i dalje tako. Ko će se još trošiti na smeštaj sezonaca?! – napisao je jedan korisnik.

Drugi je dodao kako “ovo bi trebalo proslediti u redakcije svih onih portala koji već pola godine konstantno pišu o jadnim poslodavcima koji ne mogu pronaći radnike. Nek vide zašto ne mogu”.

Međutim, bilo je i drugačijih reakcija.

– Ne mogu ne napisati, da prvu sezonu u jednom baru na Ugljanu bilo nas je sedmero smešteno u kući, novo renoviranoj od poda do stropa, s 2 kupatila i kristalnim čašama u vitrinama – napisala je jedna korisnica Fejsbuka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *