MLADA MISLILA DA JOJ JE VJENČANJE UPROPAŠTENO – NAKON SAMO PAR TRENUTAKA, DOŽIVJELA IZNENAĐENJE ŽIVOTA

U vjenčanje se ulaže dosta napornog rada, znoja i ponekad suza. Mnogi parovi žele da sve bude savršeno na taj dan, a Samantha i Taylor su jedni od njih.

Pronašli su savršeno mjesto za vjenčanje u Mexicu gdje su se zaručili. Međutim, baš kad su se spremali da izvrše rezervaciju, Samanthi se počeo rušiti cijeli svijet…

Kathy, Samantina mama, otkrila je da njena multipla skleroza napreduje i zbog tog nije mogla putovati. Samantha i Taylor odmah su promijenili planove i odlučili se za vjenčanje u Americi. Međutim, noć prije nego su potpisali ugovor za novo mjesto gdje će se održati vjenčanje, Kathy je morala biti odvezana u bolnicu; stanje joj se pogoršalo.

Samantha je morala napustiti posao da bi mogla biti bliže svojoj mami i paziti na nju i počela je tražiti ponovo mjesto gdje će se održati vjenčanje. Naišla je na takmičenje Vjenčanje iz snova na stranici TheKnot.com i prijavila se u nadi da će osvojiti sve pokrivene troškove za svadbu – i pobijedila je!

Samantha i Taylor znali su tačno koju pjesmu žele da njihov bend svira za prvi ples. ‘Love you like that’ u izvedbi kantri zvijezde Canaan Smith.

‘Samo slušanje pjesme tjera nas oboje na smijeh i podsjeća nas na našu ljubav’, kaže Taylor.

Njihov veliki dan konačno je došao, ali samo par trenutaka nakon što je njihov bend počeo svirati njihovu posebnu pjesmu, zastali su i glavni pjevač je napravio najavu.

‘Imamo bolju ideju’, rekao je on, na što se Samantha malo zabrinula.

 

Pogledajte video ispod da saznate šta se desilo kasnije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *