SHARE

Svaki ovaj san ste sanjali i po nekoliko puta u svom životu.

PADANJE

Sanjanje pada ima dva tumačenja. Prvo uključuje teskobu zbog određene situacije ili problema u stvarnom životu. To može da predstavlja osećaj gubitka kontrole ili neuspeha.

Drugo tumačenje je ipak pozitivnije pa padanje predstavlja osećaj mira, ali i simbolizuje da si napokon spremna da ostaviš nešto iza sebe.

GOLOTINJA U JAVNOSTI

Ovaj san obično podrazumeva osećaj ranjivosti, psihološke, fizičke ili emocionalne. Mogla bi se osećati i izloženo ili stidljivo, zbog nečega što ti se trenutno događa u životu, kao npr. neke nove situacije ili nadolazećeg javnog nastupa.

Ako je to slučaj kod tebe, pravi strah krije se u tome da ne želiš da ljudi otkriju određeni deo tebe.

POLAGANJE ISPITA

Polaganje ispita u snu često je znak samovrednovanja, odnosno kritičkog preispitivanja samog sebe pa se to smatra i čestim snom kod perfekcionista.

Puno puta ovaj je san povezan sa stresom, bilo na poslu ili zbog nadolazećih događaja. Možda se bojiš osude drugih ili pokazivanja nespremnosti i odbijanja.

NEKO TE LOVI

Proganjanje u snu najčešće je znak toga da se osećaš ugroženo od strane nečega u svom životu, bilo da je to iznutra ili spolja pa si zbog toga u potrazi za begom. Razmisli o tome ko ili šta uliva toliko straha u tebe pa se odvaži možeš li se tome suprotstaviti.

LETENJE

Snovi o letenju vezani su uz kontrolu. Ali, ovaj san je uglavnom pozitivan, jer znači da se osećaš oslobođeno od određene situacije u svom životu. To znači da imaš kontrolu ili ćeš je vrlo brzo preuzeti.

Stvari polako dolaze na svoje mesto, a ovaj san je način na koji ti tvoj um govori da ostaneš jaka i kada dođu teška vremena.

ISPADANJE ZUBA

Brojni se stručnjaci ne slažu oko tumačenja ovog sna. Gubitak zuba može predstavljati strah od starenja i neprivlačnosti. Zubi se često povezuju i sa snagom, mudrošću i komunikacijom, tako da ovaj san može značiti da imaš problema u izražavanju svojih pravih osećanja u vezi nečega.

Takođe, on može biti povezan s gubljenjem poverenja u samu sebe ili doživljavanjem anksioznosti u jednom delu svog života. Ispadanje zuba takođe može da predstavlja određeni prelaz.

SMRT

Smrt obično simbolizuje promenu ili prelaz, odnosno nastavak ili novi početak.

San da prijatelj, partner, član porodice ili druga značajna osoba u tvom životu umire, ne znači nužno da je to zaista tako već da prolaziš kroz emocionalne promene u svom životu ili želiš da negativni aspekt tvog života dođe do svog kraja.

Uzmi ovo kao znak ohrabrenja za novi početak.

KAŠNJENJE

San da kasniš može da označava osećaj da propuštaš značajnu priliku u svom životu. On bi takođe mogao da predstavlja teskobu zbog previše stvari koje se trenutno događaju u tvom životu. Drugim rečima, to bi mogao da bude početak za što učinkovitije korišćenje vremena.

VODA

Ako sanjaš vodu koja je kristalno čista i mirna, to označava osećaj unutrašnjeg mira. Ali ako je voda nemirna, to je znak da se osećaš neprijatno zbog nečega, a možda i izvan kontrole.

PARALIZA

Sanjaš kako se ne možeš da se pomeriš? To bi moglo da znači da si se preopteretila, odnosno da pokušavaš previše toga da uradiš odjednom ili gubiš kontrolu nad svojim postupcima. Ali, nemoj da se plašiš da preuzmeš kontrolu kada se probudiš!

(Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here