SHARE

Preklinje ljude na internetu za pomoć jer se plaši da će svojim ogromnim grudima ugušiti svoje dete.

Danijel preklinje za pomoć
DANIJEL PREKLINJE ZA POMOĆFOTO: PROFIMEDIA

Danijel Matijer (31) muku muči sa grudima koje ne prestaju da rastu od njenog 11. rođendana.

– Jedva sam dojila sina Džeka i ćerku Vilou jer bi im moja dojka potpuno pritisla lica i stalno sam bila u strahu da ću ih ugušiti. Celu trudnoću sam se zaricala da ću ih dojiti ali prosto nisam mogla, plašila sam se – kaže Danijel, dodajući i da i kada bi pokušala da doji u javnosti, to nije mogla jer ogromne grudi nikako nije mogla da sakrije.

Kaže da su joj iz godine u godinu grudi sve veće
KAŽE DA SU JOJ IZ GODINE U GODINU GRUDI SVE VEĆEFOTO: PROFIMEDIA

– Slomilo mi je srce saznanje da ne mogu da dojim rođenu decu, i tada sam poželela da odem na operaciju – kaže ova majka.

Njoj inače grudi bez prestanka rastu od 11. godine, i kaže da su i danas iz godine u godinu sve veće.

Svaki pokret joj je bolan zbog njih
SVAKI POKRET JOJ JE BOLAN ZBOG NJIHFOTO: PROFIMEDIA

– Zbog njih imam jezive bolove u leđima i i dalje ih se stidim kao tinejdžerka jer svi pilje u njih. Probala sam sve, čak sam jednom i drastično smršala, a grudi se nisu smanjile ni za broj! – uverava ona, dodajući i da, kada je imala propisnu težinu, bez viška, grudi su uvek bile ogromne.

Pročitajte još

  • Imala je ogromne grudi, pa ih smanjila, a sada ih 9. put opet povećala! Ako vam je ovo na slici ogromno, čekajte da vidite NOVI DŽINOVSKI DEKOLTE
  • Ima 21 godinu i cela je plastična: Operacije joj plaćaju SPONZORI iako se njen dečko zbog toga ljuti, a svi se šokiraju kad vide kako je RANIJE IZGLEDALA
  • Anela je želela da po svaku cenu postane BARBIKA: Ovo je konačan rezultat, i ljude njena pojava uglavnom ISPREPADA

– Muž je, kada me je upoznao, bio oduševljen njima, a sada se i on slaže da treba da ih smanjim jer mi smetaju u svakodnevnim aktivnostima – dodaje Danijel.

Moli ljude za pomoć
MOLI LJUDE ZA POMOĆFOTO: PROFIMEDIA

Zato je Danijel otvorila na internetu stranicu za donacije. Treba joj, kaže, tri i po hiljade funti da bi se operisala u Poljskoj, jer je tamo jeftinije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here