SHARE

Jedan muškarac je došao do vremena sa svojom ženom kada su napunili 30 godina braka. Kako je i sam shvatio da je toliko vremena prošlo, onda je rekao nekoliko stvari o tome kako se on osjeća povodom toga. Mnogi bi rekli da je to duga ljubav kada se ljudi još više vole, ali on se nije osjećao tako.

– Moja draga, prošlo je već 30 godina od kako smo se mi uselili u jedan mali skromni stan gdje smo bili podstanari. Ja sam vozio neko staro auto koje je jedva radilo, a tako smo i spavali na starom kauči i gledali crno bijeli televizor. Jedva smo sebi mogli priuštiti neki odmor, ali pored svega toga ja sam bio sretan što sam svaku noć legao u krevet sa ljepoticom od 23 godine.

– Mi sada imamo jednu veliku kuću koja je čak prevelika za porodicu od četiri člana, a kamoli za nas. Imamo i dva veoma dobra automobila, te veliki bračni krevet, a naravno i zadnju verziju modela televizora, ali svaku noć ja sada idem leći u krevet sa ženom od 53 godine i mnogo toga nije isto. Ja mislim da ti ne odgovoraš standardima i promjenama koje su se meni desile, rekao je muž.

– Pa dobro moj dragi, tebe niko ne čuva i ne brani ti da odeš. Možeš slobodno otići i pronaći neku ljepoticu od 23 godine, ali ćeš se tada ponovo morati vratiti u mladost. Živjet ćeš u nekom malom stanu i voziti staro auto, te spavati na kauču koji će škripiti i gledati stari televizor, odgovorila je žena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here