SHARE

Nakon što je njenoj ćerki u rijalitiju pozlilo, pa joj je lekar prepisao i lekove zbog kardioloških problema, pop pevačica otkriva kako je još više zabrinuta za zdravlje svoje naslednice i jedva čeka da je po izlasku čvrsto zagrli.

foto: glossy
FOTO: GLOSSY

Pop pevačica Anabela Atijas (43) crpe poslednje atome snage kako bi ostala prisebna i spremna za izlazak ćerke Lune iz rijaliti šou-programa, gde boravi poslednjih devet meseci. Svakim danom joj je sve teže kada vidi kroz kakve muke prolazi njena naslednica, koja je pod budnim okom javnosti. U ispovesti za Glossy, Anabela otkriva da se svakodnevno moli za njeno zdravlje.
– Mojoj Luni je baš loše poslednjih nekoliko nedelja i veoma sam zabrinuta jer se mnogo nervira. Poslednje što sam čula jeste da je imala problem sa srcem. Nervoza i stres doveli su do jakih aritmija, zbog čega je potražila pomoć lekara, a sada pije i lekove. Ne znam o čemu je tačno reč, ali sam očajna što nisam uz nju u najtežim trenucima. Svakodnevno se molim da joj bude bolje i da bude jaka do izlaska. Inače, Luna nikada nije imala većih zdravstvenih problema, a posebno ne sa srcem. Imala je tegobe s bubrezima, ali to je prošlo. Pogađa me kada je vidim onako ozbiljnu, a najgore mi je što je mnogo smršala i klonula duhom – uplašenim glasom priča Anabela i priznaje da bi bila  najsrećnija kada bi imala mogućnost samo nakratko da vidi naslednicu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here